A legjobb kriptók, amelyeket a bikafutás előtt érdemes megvenni, hogy idén 25-50x-es nyereséget érjünk el

-


Vendégbejegyzés


A befektetők árgus szemekkel figyelik a jelenlegi piacot, mivel a kriptopénzek értékének jelentős emelkedésére utaló jelek mutatkoznak.

Mivel jelentős nyereségek lehetősége van a láthatáron, a jelentős emelkedésre esélyes kriptovaluták keresése sürgetőbb, mint valaha.

Az alábbi elemzés kiemel néhány ígéretes kriptovalutát, amelyek az élen járhatnak, és esélyt kínálnak a kivételes hozamokra az elkövetkező hónapokban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek az alapos útmutatónak az a célja, hogy az olvasókat felvértezze azzal a tudással, amely ahhoz szükséges, hogy a közelgő felfutás előtt megalapozott befektetési döntéseket hozhassanak.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság zászlóshajója az ingatag kriptovilágban

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

kripto

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Ez a platform az előértékesítés mindössze néhány hete alatt több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

>> Ne maradj le! Vásároljon BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd a helyed MOST! <<

A Polygon (MATIC) árfolyammozgás és előrejelzés

A Polygon árfolyama 0,63 és 0,74 dollár között mozog, és az utóbbi időben néhány lefelé irányuló mozgást mutat.

Az elmúlt héten az árfolyam közel 9%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 12,55%-ot esett. Még a hat hónappal ezelőtti értéknél is alacsonyabb, 27,12%-kal.

Az árfolyam a két mozgóátlag között van, ami arra utal, hogy a befektetők bizonytalanok.

Az RSI értéke 48 közelében van, és más mutatók, mint például a Stochastic és a MACD arra utalnak, hogy nincs egyértelmű trend, a középérték körül helyezkednek el.

Az ár most korrigálni látszik, mivel a legutóbbi átlag alatt, de a 0,59 dolláros kritikus támasz felett van.

Ha áttörné a 0,74 dollárt, akkor a következő megálló a 0,82 dollár lehet, de ha esik, akkor 0,59 dollár körül találhat padlót, vagy lejjebb, 0,48 dollárnál.

Internet Computer árfolyamtrendek: Mi a következő lépés?

Az Internet Computer jelenlegi árfolyama 10,93 és 13,29 dollár között mozog, az elmúlt héten körülbelül 9,61%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 15,15%-ot.

Az elmúlt hat hónapban ezzel szemben jelentős, 175,41%-os emelkedés volt tapasztalható.

A legközelebbi ellenállási szint 14,84 dollárnál, a támasz pedig 10,10 dollárnál van, az árfolyammozgások bizonytalanok.

A mutatók a vételi és eladási nyomás közötti egyensúlyra utalnak, az RSI 48,01 közelében, a Stochastic értéke pedig 46,79 közelében van.

A MACD szintje éppen nulla felett van, jelezve egy kis pozitív momentumot. Figyelembe véve ezeket a mutatókat, az érme vegyes viselkedést mutat, jelenleg egyértelmű impulzív vagy korrekciós mozgás nélkül.

A Render impozáns féléves ugrást produkál

A Render (RNDR) jelentős növekedésnek volt tanúja, féléves árfolyam-emelkedése meghaladta a 400%-ot. Az elmúlt héten 14,04%-kal emelkedett, 37,81%-ra bővítve a havi emelkedést.

Jelenleg 9,63 és 11,81 dollár között mozog, az RNDR 12,80 dollárnál lévő ellenállási szinthez közelít, közvetlen támasza pedig 8,44 dollárnál van.

A rövid távú mozgóátlagok enyhe bikás lendületet sugallnak, mivel az árfolyam a 11,24 dolláros 10 napos átlagot centizi, ugyanakkor közel marad a 10,99 dolláros 100 napos átlaghoz.

Az olyan indikátorok, mint az 57,49-es RSI és a 74,03-as Stochastic-érték növekvő vásárlói érdeklődésre utalnak anélkül, hogy elérnék a tipikusan túlvásárolt zónát.

A MACD szerény 0,11-es értéke mellett az RNDR árfolyammozgása mérsékelt, impulzív emelkedő trendnek tűnik.

A Chainlink árdinamika és előrejelzés

A Chainlink (LINK) a 12,84 és 14,72 dollár közötti tartományban kereskedik. Az elmúlt héten 6,19%-os árfolyamcsökkenést tapasztalt, az elmúlt hónapban pedig még jelentősebb, 10,94%-os csökkenést.

Az utóbbi hat hónapban a LINK 3,27%-kal csökkent. Az árfolyam jelenleg a közelmúltbeli átlagértékei között mozog, ami sem erős bikás, sem medvés momentumot nem jelez.

Az RSI és MACD szintek szerény eltérései mellett a LINK ármozgása inkább korrekciós, mint impulzív jelleget mutat, ami egy konszolidációs időszakra utal.

Ha a LINK túllépi a 15,88 dolláros ellenállást, akkor 17,77 dollár felé mozdulhat el. Ezzel szemben, ha a 12,12 dolláros támasz alá süllyed, az árfolyam a 10,24 dolláros szint felé mozdulhat.

Következtetés

A befektetők, akik idén jelentős nyereségre vágynak, számos kriptovalutát figyelembe vehetnek.

Azonban az olyan érmék, mint a MATIC, ICP, RNDR és LINK kevesebb lehetőséget kínálhatnak a gyors, nagy nyereségre.

A BlastUP ezzel szemben a legnagyobb gyors növekedési potenciállal tűnik ki. Ez innovatív koncepciójának és a tágabb Blast ökoszisztémába való integrációjának köszönhető.

E projekt célkitűzése stratégiai választás lehet azok számára, akik a jelenlegi bikafutás során figyelemre méltó hozamot keresnek.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!