A legjobb kriptoelemzők szerint az altszezon a láthatáron: Mely kriptopénzeket érdemes előtte megvenni?

-


Vendégbejegyzés


A top kriptoelemzők egy új altszezon kezdetét jelzik. Többen most azt vizsgálják, hogy mely kriptovaluták kínálhatják a legjobb hozamot.

A bikafutás teljes lendületben van, a megfelelő befektetések korai megtalálása döntő fontosságú lehet.

Ez a cikk elmerül a legjobb választásokban, útmutatást adva az olvasóknak, hogy hova érdemes potenciálisan befektetni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ígéretes altcoinokról szóló betekintést és szakértői javaslatokat olvashatnak, amelyekkel eligazodhatnak ebben a jövedelmező lehetőségben.

A CYBRO előértékesítése: Egy az egymillióból egy következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével leköti a kriptobálnák figyelmét.

Ez a következő generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Mantle (MNT) kripto árfolyamának áttekintése és előrejelzése

Az MNT árfolyama 0,95 és 1,03 dollár között mozog. Az érme a növekedés és a korrekció keverékét mutatja.

Az elmúlt héten 2,15%-kal emelkedett, de egy hónap alatt 1,54%-kal csökkent. Az elmúlt hat hónap során az MNT 61,92%-ot erősödött.

Az ellenállás az 1,09 és az 1,17 dolláros szinteken található, míg a támaszszintek a 0,92 és a 0,83 dolláros szinteken állnak.

Az 56,52-es RSI és más mutatók arra utalnak, hogy az árfolyam jelenleg impulzív mozgásban van.

A Blur (BLUR) árfolyam áttekintése: Rövid távú stabilitás enyhe ingadozásokkal

A Blur (BLUR) árfolyama jelenleg 0,38 és 0,44 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállás 0,49 dollárnál van, míg a támasz 0,36 dollárnál található. Az elmúlt héten a BLUR 2,04%-ot esett, de az elmúlt hónapban 3,91%-ot erősödött.

A hat hónap alatt bekövetkezett 19,94%-os csökkenés ellenére az érme a stabilitás jeleit mutatja, mivel az ára a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok körül mozog, 0,41 dollárnál.

Az RSI semleges 46,72-es értéken áll, ami sem túlvásárlásra, sem túleladásra nem utal. A Stochastic potenciális felfelé irányuló mozgást jelez, de jelenleg az árfolyam korrekciós fázisban van.

Az Osmosis (OSMO) kripto árfolyam áttekintése: Jelenlegi trendek és előrejelzések

Az Osmosis (OSMO) jelenleg a 0,79 és 0,88 dollár közötti tartományban kereskedik. A legközelebbi ellenállási szint 0,95 dollárnál, a legközelebbi támasz pedig 0,76 dollárnál található.

Az elmúlt héten az árfolyam 3,24%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 6,66%-ot esett.

Hat hónap alatt azonban 7,07%-os emelkedés történt. Az RSI semleges, ami kiegyensúlyozott vételi és eladási nyomást jelez.

Úgy tűnik, hogy az OSMO korrekciós fázisban van, és további konszolidáció valószínűsíthető, mielőtt nagyobb árfolyammozgások történnének.

Az Axie Infinity (AXS) árfolyam áttekintése: Impulzív mozgások emelkedő momentum közepette

Az Axie Infinity (AXS) token jelenleg a 7,22 és 8,62 dollár közötti sávban kereskedik. Impulzív mozgásoknak tűnik, tekintve a közelmúltbeli 7,99%-os árfolyam-emelkedést az elmúlt héten és 15,05%-ot az elmúlt hónapban.

A 46,08-as Relative Strength Index (RSI) és a 10,72-es sztochasztikus értékkel a token további mozgási potenciált mutat a legközelebbi, 8,88 dolláros ellenállási szint felé.

Következtetés

Az MNT, BLUR, OSMO és AXS rövid távon kevesebb potenciált mutat. A hangsúlyt a CYBRO-ra kell helyezni, a Blast blokklánc natív hozampotenciálját kihasználó kereseti piactérre.

A 2024 második negyedévében várható első kibocsátás révén a CYBRO jó lehetőséget kínál a korai befektetőknek a CYBRO token előértékesítésén keresztül.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!