A legjobb altcoinok 100X beállítása a bikafuttatásban

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin várható feleződése után a piaci szakértők egy nagy bikafutás előrejelzéseitől hangosak, ami a Bitcoin árát soha nem látott magasságokba emelheti.

Egy ilyen kulcsfontosságú pillanat árnyékában a kriptobiznisz a kevésbé ismert altcoinoktól is pezseg.

Úgy vélik, hogy ezek a rejtett gyöngyszemek elképesztő hozamokat képesek elérni, amelyek a Bitcoin felemelkedésének kezdeti napjait idézik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk ezeket a feltörekvő kriptovalutákat vizsgálja, és feltárja a befektetők előtt álló lehetőségeket a következő digitális aranyláz felfedezésére.

A BlastUP Game Changer-ként tűnik fel, néhány hét alatt több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blast-on, a legendás Layer 2 blokkláncon alapul, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat.

A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze.

altcoin

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DAapp-ok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A platform széleskörű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 45% kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Kapj el egy igazi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 45% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A BlastUP tokenek staking révén kamatot is szerezhetnek, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb kriptoprojekt, erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje. Ez a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig terjed, és tervezi egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetését.

A BlastUP arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a BlastUP-ra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultálja a befektetését <<

Polygon árfolyamelemzés: Az altcoin navigálása a kulcsfontosságú szinteken

A Polygon 0,93 dolláros árfolyama az 1,23 dolláros ellenállás alatt, de a 0,85 dolláros támasz felett van. Rövid távú szemlélettel az 1,23 dolláros árfolyam átlépése utat nyithat az 1,45 dolláros tartomány felé.

Noha a mutatók óvatosságra intenek, a befektetői lelkesedés az ellenállás átlépéséhez vezethet, különösen, ha a szélesebb piaci trendek kedvezőek.

Hosszabb távon a 0,94 dolláros átlag feletti tartós növekedés erőt sugall. Ha az árfolyam stabilan 1 dollár felett marad, az egy lehetséges bullish trendről tanúskodik.

Az eladásra utalt mutatók azonban kockázatokat tükröznek. A 0,69 dolláros támasz felett való tartás kulcsfontosságú a Polygon egészségének megőrzése szempontjából az ingadozó piaci dinamika közepette.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Optimism árelemzés: Rövid távú medvés trend

Az Optimism jelenlegi 3,41 dolláros árfolyama arra utal, hogy a 10 és 100 napos mozgóátlagok alatt lebeg, amelyek 3,67 és 3,62 dolláron állnak.

Ez enyhe csökkenő tendenciára utal rövid távon. Ha az árfolyam áttörné a legközelebbi ellenállást 4,71 dollárnál, akkor egy bikás fázist indíthatna el, amely a második ellenállási szintet 5,73 dollárnál tesztelhetné, ami jelentős növekedési lehetőséget kínálna.

Ugyanakkor, mivel az olyan mutatók, mint a MACD eladásra utalnak, és mind az RSI, mind a sztochasztikus RSI semleges álláspontot jelez, a befektetőknek óvatosan kell eljárniuk, mivel az ingadozás valószínűsége nyilvánvaló.

Lefelé nézve, ha az Optimism nem tudná elnyerni a szükséges lendületet, és a jelenlegi árfolyam alá esne, a legközelebbi 2,82 dolláros támasz némi támaszt nyújthat.

Ha azonban ez a szint áttörésre kerül, akkor további csúszás következhet be az 1,96 dolláros második támaszszintig.

Tudomásul kell venni, hogy bár az SMA indikátorok eladási jelzéseit figyelembe kell venni, a trendforduló lehetősége mindig fennáll.

Következtetés

Összefoglalva, miközben különböző más altcoinok, mint például a Polygon és az Optimism ígéretes pályát és jelentős növekedési potenciált kínálnak egy megerősödött bikapiacon, a BlastUP még nagyobb potenciállal ragyog.

A Blast ökoszisztémájának szilárd alapjaira támaszkodva, a Web3 és az AI eszközein keresztül a DAappok elindításának és növekedésének elősegítésére összpontosítva a BlastUP figyelemre méltó sikerre van kilátásban.

A korai finanszírozási siker és az előnyös token előértékesítés egy ígéretes projektet jelez.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!