A legjobb 5 kriptopénz 1 dollár alatt, ami készen áll a 100-szoros növekedésre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz piac jelenleg lassú időszakot él át, az árak mégis stabilan tartják magukat, a Bitcoin erősen áll 65 ezer dollár felett.

Ez egy arany lehetőséget jelenthet az alulértékelt kriptopénzek nyüzsgő világának felfedezésére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bizonyos olcsó lehetőségek, amelyek mindegyike 1 dollár alatt kereskedik, ígéretes potenciált mutatnak a figyelemre méltó növekedéshez.

Talán épp itt az ideje, hogy belemerüljünk ezekbe a tokenekbe, amelyek az egekbe szökő ugrással lephetik meg a befektetőket, ami különösen aktuálissá teszi a jelenlegi piaci helyzetet.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma első Launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

kriptopénz

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában áll, és a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli.

A BlastUP a projektek aprólékos szűrésével biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek jussanak el ökoszisztémájába.

A platform emellett passzív bevételi lehetőségeket kínál a téteken és a gazdálkodáson keresztül, ezzel is hangsúlyozva elkötelezettségét az igazságos és kifizetődő környezet előmozdítása iránt.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, és minden egyes új fázissal az értékük növekedni fog.

A jelenlegi ár 0,05 dolláron van rögzítve, míg a DEX listázáskor az ár 0,1 dollár lesz.

Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel vásárolja meg.

>> Kapd el a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP a közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Ragadd meg a lehetőséget, hogy gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-pal! <<

A BONK értéke 56%-kal emelkedik a mém érme trend közepette

A BONK értékének ugrásszerű növekedése mindenképpen jelentős esemény, hiszen figyelemre méltó, 56%-os növekedést tapasztalt.

A növekedés tükrözi a mémérmék jelenlegi trendjét, amely egyre nagyobb teret nyer.

Az ilyen érmék népszerűségének növekedésével a kereslet általában nő, ami a BONK értékének potenciális növekedéséhez vezet.

Emellett az ilyen mémérmék mögött álló közösség arról ismert, hogy szenvedélyes és lojális, ami jelentős támogatást eredményezhet a token számára. A BONK ezért rövid távon folyamatos emelkedésnek lehet tanúja, ha ez a tendencia fennmarad.

A BONK közvetlen vonzereje ellenére a BONK hullámzása ellenére figyelembe kell venni a kriptopiac volatilitását.

A mémérmék híresek a drasztikus kilengésekről, potenciálisan ugyanúgy lefelé, mint felfelé.

A közelmúltbeli mémérme-hype visszaesése azzal a kockázattal járhat, hogy lehűlhet az érdeklődés, ami végül a token értékének csökkenéséhez vezethet.

Így a BONK árfolyamának mind a jelentős növekedés, mind az éles csökkenés lehetőségét hosszú távon figyelembe kell venni.

A celebek befolyása és annak hatása a Dogecoin árfolyamára

Az eredetileg viccből létrehozott kriptopénzre, a Dogecoinra gyakorolt hírességek befolyása változatos kimenetelű lehet.

Az olyan hírességek, mint Elon Musk, óriási befolyással bírnak, és az ő jóváhagyásuk potenciálisan az egekbe repítheti a Dogecoin árfolyamát.

A Dogecoin jelenleg stabilan tartja magát, bizonyítva, hogy nem egy múló hóbortról van szó, hanem inkább egy digitális eszközről, amely robusztus követői bázissal rendelkezik.

A hírnév által vezérelt visszacsatolási hurok jelentős rövid távú árfolyam-emelkedés felé lökheti a Dogecoin-t, ami vonzó kilátás a merész kereskedők számára.

Fontos azonban nem elfelejteni, hogy ami felfelé megy, az le is eshet. A celebek által támogatott hype nem mindig jelent szilárd támpontot a kriptovaluták gazdasági környezetében.

Ugyanazon hatás, amely felfelé lövi az árfolyamot, némileg szórványosan vissza is húzhatja azt lefelé. Ez az eredendő volatilitás a Dogecoin-t kockázatos hosszú távú befektetéssé teheti.

Az XRP jövőjét a SEC-vel való jogi összecsapás diktálhatja: A lehetséges kimeneteleket vizsgálva

Egy jogi per megfojthatja vagy serkentheti az XRP pályáját, kihívást jelentő környezetet teremtve.

A SEC és a Ripple közötti összecsapás rávilágít a kriptovaluták és a szabályozó szervek közötti kényes kapcsolatra.

A Ripple számára kedvező kimenetel új magasságokba katapultálhatná az árfolyamát, potenciálisan elérve az 1,75 dolláros szintet.

Ugyanakkor egy elhúzódó jogi konfrontáció kétségek árnyékát vethetné az XRP potenciáljára, ami fékezné a bikás növekedést.

Az XRP kilátásai hosszú távon attól függnek, hogy a Ripple képes lesz-e átvészelni ezt a jogi kényszerhelyzetet.

Amennyiben a Ripple sikeresen fellebbez, az a megújult bizalom korszakát vezetheti be, és az elkövetkező években a 2 dolláros árfolyam tartomány felé ugorhat.

Egy kedvezőtlen eredmény viszont az XRP-t megingathatja, és a befektetők bizalmának csökkenésével akár 0,80 dollár körüli szintre is visszaeshet.

Az a lehetőség, hogy az ETF-ek az XRP-t beépítsék, a jogi csatározásoktól függetlenül újabb növekedési lehetőséget teremt.

Következtetés

Miközben a kriptovilág bővelkedik a radar alatti tokenekben, mint a BONK, a Dogecoin és az XRP, a maguk magával ragadó lehetőségeivel és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokkal együtt, a BlastUP egyértelműen kiemelkedik mind közül.

Egyedi iparági pozícionálása, a Blast ökoszisztémára való couching és az ígéretes átalakító DApp indítási megoldások, potenciális zsonglőrként jelöli meg.

Ahogy a BlastUP az innovációt és a startupok kényelmét szövi össze, lehet, hogy ez lesz az a versenyző, akit nem akarsz kihagyni a kriptoportfóliódból.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!