A kriptovilág legjobb altcoinjai 2024-ben: kik állnak a sor elején?

-

Az altcoinok, más néven mondva az alternatív kriptovaluták az elmúlt pár évben tagadhatatlanul keresetté váltak a befektetők és a kereskedők által.

Ugyan a Bitcoin maradt a legdominánsabb kriptó, de rajta túllátva az altcoinok is kiváló lehetőséget kínálnak a befektetőknek arra, hogy egy magasabb hozam reményében diverzifikálják a portfóliójukat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az altcoinokra gyakran jellemző egy-egy egy különleges felhasználási cél. Sokakat a gyorsabb tranzakciós sebesség megvalósítása, vagy épp a fokozott adatvédelmi funkciók létrehozása érdekében álmodnak meg.

Cikkünkben a kriptovilág legjobb altcoinjait mutatjuk meg neked, melyeket idén beszerezhetsz, ezek a Pepe Unchained (PEPU), a PlayDoge (PLAY), és az eTukTuk.

1. Pepe Unchained (PEPU) – Vidám, szabad és zöld

A Pepe Unchained egy teljesen friss altcoin, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és egyre óriásibb mértékű növekedési potenciált mutat az altcoin-piacon. Cikkünk írásakor a Pepe gyorsabb rokona pont ünnepel, hiszen a gyűjtése elérte az 1 millió dollárt.

A PEPU mém érme Ethereum Layer 2 blokklánccal rendelkezik, és ezáltal gyorsabb és kedvezőbb árú tranzakciókra nyílik lehetőség. Ezen túl végre végbemehet az ETH és a Pepe Chain közötti áthidalás is.

A PEPE köszöni szépen jól van, mert most már szabadon fellélegezhet az Ethereum lánc lelassító és gyengítő béklyóitól, de persze a biztonságát még szívesen élvezi.

A Pepe Unchained érméjét le is lehet kötni, az APY mértéke csütörtök délután 2020%-os. A PEPU-t cikkünk írásakor 0.0080964 dollárért szerezheted be ETH, USDT, BNB és bankkártya támogatásával, de vigyázz, az ár pár nap múlva az ICO szakaszos volta miatt emelkedni fog.

Ne feledd, minél előbb csatlakozol az előértékesítéshez, később annál jövedelmezőbb lehet számodra a PEPU.

A kripto YouTuber-ek egyöntetűen kiállnak a projekt mellett, hiszen nem csak szórakoztató, hanem rendkívüli hasznossággal is rendelkezik.

A csapat a 8 milliárdnyi PEPU érme 20%-át az ICO-ra, 30%-át pedig a stakingre szánja.

A marketinghez a tokenek 20%-a kerül, míg a likviditás, a projekt finanszírozása és a Pepe Unchained Layer 2 kincstár között egyenként 10% oszlik el.

Csatlakozz a Pepe Unchained ICO-jához még ma!

Nézd meg a PEPU előértékesítését

2. PlayDoge (PLAY) – Tamagotchizz új köntösben, és szerezz jutalmakat

A Binance Smart Chainre épülő Playdoge (PLAY) is egy kifejezetten új altcoin. Egy decentralizált pénzügyi (DeFi) érme, mely alapjaiban újítja meg a játékipart azzal, hogy a felhasználói játék közben jutalompontokat gyűjthetnek. Ezekért PLAY érme jár.

altcoin

A Play-to-Earn (P2E) modell jóvoltából a Playdoge Tamagotchi-stílusú játékával remek percekben lehet részünk.

A feladatunk mindössze annyi, hogy gondozzuk a virtuális házi kiskedvencünket, ami magában foglalja az etetést, itatást, altatást, sétáltatást, vagy épp a vele való játékot.

Ha jól végzed a feladatod, a PLAY érmékből különböző tárgyakat vásárolhatsz a játékon belül, vagy épp kereskedhetsz velük a kriptotőzsdéken.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1805188641372647482

A Playdoge ügyel arra, hogy fejlesztői és támogatói közössége kellően erős legyen, így biztosítva, hogy a platform felhasználóbaráttá váljon.

A Playdoge piaci teljesítménye egészen bámulatos: 2024. június 27-én 0.00513 dolláron kereskedik, APY-ja pedig 124%-os. 

Mindent összevetve a Playdoge egy kifejezetten ígéretes altcoin, különleges jövőképpel és bivalyerős közösségi támogatással. A P2E mechanizmusa, a játékos alkalmazása, és a staking lehetősége miatt meggyőző befektetési lehetőségnek számít azok számára, akik változatosabbá szeretnék tenni a portfóliójukat.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

3. eTukTuk (TUK) – Változtasd meg vele a világot

A 2022-ben elindított eTukTuk (TUK) is az új altcoinok táborát gyarapítja. A TUK az Ethereum blokkláncra épül, amely jól ismert a skálázhatóságáról és a biztonságáról.

A platform tokenje, a TUK jelenleg 0.034 dollárért szerezhető be, legalábbis még pár napig biztosan, amíg a következő szakaszban emelkedik az ára.

A projekt egy fenntartható közlekedési forradalmat indít el elektromos TukTuk-jaival, melyek egy MI-integrált, környezetbarát jövőt vázolnak fel.

A natív érméket le is lehet kötni, a per pillanat elérhető APY 81%-os.

Csatlakozz a projekthez, hogy hozzájárulj a fejlődő országok közlekedésének megújításához!

A TUK-ot BNB-vel, USDT-vel, ETH-val, és bankkártyával szerezheted be. Ehhez szükséged lesz egy, az ICO-val kompatibilis pénztárcára, például Best Wallet-re.

Ha pedig egy kis szórakozásra fáj a fogad, töltsd le az eTukTuk érdekes játékát, és szerezz vele plusz jutalmakat!

Nézd meg az eTukTuk ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!