A kriptokereskedők elveszítik a reményt a Ripple (XRP) és a Polygon (MATIC) iránt, mivel a befektetések áttérnek a vírusos AI platformra

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán érezhető változás tapasztalható a befektetők hangulatában, mivel a régóta kedvelt tokenek, a Ripple (XRP) és a Polygon (MATIC) kihívásokkal szembesülnek népszerűségük megőrzésében.

A pozitív fejlemények és az általánosan optimista piaci kilátások ellenére ezek a kriptovaluták elmaradtak a várakozásoktól, ami sok kereskedőt arra késztet, hogy más befektetési lehetőségeket keressen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egyik ilyen lehetőség, amely felkeltette a kriptopénz közösség érdeklődését, az Algotech (ALGT), egy innovatív AI-alapú kereskedési platform, amely ígéretet tesz arra, hogy átalakítja a kereskedők virtuális eszközökkel való foglalkozását.

A szabályozási kételyek mérséklik a befektetők optimizmusát a Ripple (XRP) tekintetében

A Ripple (XRP) az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével (SEC) folytatott, több éven át tartó jogi vitába keveredett.

A legutóbbi fejlemények ellenére úgy tűnik, hogy a Ripple-nek kedveznek, az XRP értéke nem mutatott pozitív reakciót.

A jelenlegi piaci értéke jelentősen elmarad a korábbi csúcsoktól, ami a stagnáló teljesítménye miatt számos befektetőben frusztrációt kelt.

A Ripple (XRP) sorsa felett továbbra is a folyamatban lévő jogi csata lebeg, mivel továbbra is kétségek merülnek fel a szabályozási helyzettel kapcsolatban, ami mérsékli a befektetői optimizmust.

A Ripple jogi győzelmei és globális terjeszkedési erőfeszítései ellenére ezek a győzelmek nem jelentették a piaci értékének tartós emelkedését.

A pozitív fejlemények és a piaci reakciók közötti különbség frusztrációt keltett a Ripple (XRP) közösségében.

A fokozódó aggodalmak közepette számos korábbi Ripple-vezető kétségbe vonta a Ripple (XRP) közeljövőjét.

Véleményük szerint az érdemi piaci elmozdulások valószínűtlenek, amíg nem születik végleges ítélet a folyamatban lévő SEC-perben, amely folyamat hónapokig elhúzódhat.

Ez a borús értékelés sok kereskedőt arra késztetett, hogy átértékelje befektetéseit, és fontolóra vegye, hogy tőkéjét dinamikusabb vállalkozások felé fordítsa.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Polygon (MATIC) az erős vállalati kapcsolatok ellenére is küzd

A Polygon (MATIC), melyet egykor az Ethereum skálázásának fokozásában rejlő lehetőségei miatt dicsértek, az elmúlt hónapokban nehéz időszakot élt meg.

Hiába alakított ki erős kapcsolatokat kiemelkedő vállalatokkal, a Polygon (MATIC) értéke nem tudott lenyűgözni.

A részletesen elemzett adatok azt mutatják, hogy a Polygon (MATIC) nehezen tudta átlépni a kritikus ellenállási szinteket, ami a jelentős piaci kereslet hiányára utal.

A Polygon-ra (MATIC) vonatkozó on-line adatok összetett képet mutatnak. A tőzsdékről való fokozott kivonások mozgásai, amelyek felhalmozódásra utalnak, jelentős befizetésekkel váltakoznak, ami lehetséges eladási nyomást jelez.

Ezeknek a mozgásoknak az ingadozása kihívást jelent a kereskedők számára a piaci hangulat pontos megítélésében.

A layer-2 skálázási arénában fokozódott a verseny, mivel új projektek jelennek meg élvonalbeli megoldásokkal és a felhasználók számára csábító ajánlatokkal.

Mindez felaprózta a Polygon (MATIC) piaci részesedését, és kihívást jelentett a zsúfolt piacon való megkülönböztetés szempontjából.

Ennek következtében a Polygon (MATIC) korábban optimista befektetői most újraértékelik a Polygon (MATIC) újjáéledési lehetőségeit.

A BitMart az ALGT-t jegyzi, optimizmust keltve az Algotech jövőjével kapcsolatban

Ennek közepette egy új versenyző gyorsan felemelkedett a kriptopénzek birodalmában.

Az Algotech fejlett, adatvezérelt stratégiák és automatizált kockázatkezelés innovatív keveréke magával ragadta a kereskedőket, és minden eddiginél nagyobb érdeklődést váltott ki.

A platform jelenleg zajló token előértékesítése már 6,8 millió dollárt biztosított, ami jelentős érdeklődést mutat a korai támogatók részéről.

A befektetők számára különösen vonzó az Algotech élvonalbeli gépi tanulási algoritmusok felhasználása, amelyek célja a kiterjedt piaci adatok elemzése és a kereskedések precíz végrehajtása.

Ez a technológiai előny potenciális változást jelenthet egy olyan iparágban, ahol a gyorsaság és a pontosság a legfontosabb.

Az Algotech decentralizáció és átláthatóság melletti elkötelezettsége egy olyan közösséggel rezonál, amely nagyra értékeli ezeket az elveket.

A platform a tranzakciók átláthatóságával és az erős biztonsági intézkedések végrehajtásával enyhítette a más kriptopénz-projekteknél tapasztalt jelentős aggodalmakat.

Ezenkívül a BitMart, egy kiemelkedő tőzsde, nemrég bejelentette az ALGT, az Algotech natív tokenjének közelgő tőzsdei bevezetését. Ezek a hírek optimizmust keltettek a token jövőjét illetően.

kripto
Forrás: X

Egy ilyen neves platform támogatása hitelesebbé tette a projektet, és a tőzsdei jegyzés után a potenciális árnövekedésről szóló vitákat indított el.

További információk:
Látogasson el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Az Ethereum ETF-ek rekord 1 milliárd dolláros kereskedési volumennel debütálnak

Az Ethereum ETF-ek figyelemre méltó debütálást hajtottak végre, ami jelentős mérföldkövet jelent a digitális eszközök számára a hagyományos pénzügyi piacokon. A bevezetés során nyolc kibocsátótól kilenc...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!