1500% megtérülés: Az ETFSwap (ETFS) a Shiba Inu és a Dogecoin teljesítményét a július 2-i Spot Ethereum ETF-ek kereskedése előtt.

-

Eric Balchunas, a Bloomberg ETF-elemzője szerint a Spot Ethereum ETF-ek valószínűleg július 2-án kezdik meg a kereskedést.

Az ETFSwap (ETFS), egy innovatív Ethereum-alapú platform, amely a blokklánc technológiát kihasználva tokenizálja az ETF-eket, jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja ezt a lendületet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETFSwap (ETFS) több mint 1500%-os megtérülési rátát ígér, megelőzve az olyan bevált tokeneket, mint a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE).

Az ETFSwap (ETFS) meteorikus növekedésre készül a közelgő Spot Ethereum ETF-ek kereskedelmével

Az ETFSwap (ETFS) egy decentralizált tőzsde (DEX), amelynek értéke várhatóan több mint 1500%-kal fog megugrani a Spot Ethereum ETF kereskedés július 2-án történő elindításával.

Ez a tervezett növekedés a Spot Bitcoin és Spot Ethereum ETF-ek fejlett kereskedési lehetőségei iránti növekvő érdeklődésből ered.

Az ETFSwap (ETFS) tokenizált platformként átjáróként működik a felhasználók számára, hogy különféle intézményi tokenizált ETF-eket vásároljanak és kereskedjenek velük.

Ezen intézményi ETF-ek közé tartoznak a kriptopénz spot és határidős ETF-ek, valamint az árupiaci ETF-ek (ezüst, arany, olaj) és a fix kamatozású ETF-ek (kötvények, állampapírok).

A platform biztonságának és a felhasználói adatvédelem fokozása érdekében az ETFSwap (ETFS) úgy döntött, hogy lemond a KYC-követelményekről, lehetővé téve a felhasználók számára pénzügyi titoktartásuk megőrzését, miközben az új felhasználók számára felgyorsítja a belépési folyamatot.

A platform okosszerződéseit a CyberScope, egy neves blokklánc-ellenőrző és kiberbiztonsági cég is szigorúan auditálta.

Az audit eredményei vitathatatlan bizonyítékot szolgáltattak az ETFSwap hatékony biztonsági képességeiről a kibertámadásokkal szemben, valamint robusztus infrastruktúrájáról.

A rendkívül likvid eszközosztályokkal, amelyek mindegyike a natív ETFS token segítségével lesz elérhető, nem meglepő, hogy a főbb elemzők az ETFSwap (ETFS) 1500%-os ugrást valószínűsítettek az értékelésében, amikor a Spot Ethereum ETF-ek kereskedése megkezdődik.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama a tokenégetés és a közelgő Spot Ethereum ETF-ek kereskedése közepette a padlón marad.

A Shiba Inu (SHIB) a Shibburn friss adatai szerint figyelemre méltóan megugrott a token-égetési aránya.

Az elmúlt 24 órában az égési arány 863,58%-kal ugrott meg, és elképesztő 107 081 056 Shiba Inu token került ki a forgalomból.

Történetileg a tokenégetés ilyen jelentős növekedése potenciális értéknövekedést jelez, mivel a kínálat csökkenése megnövekedett keresletet eredményezhet, ami viszont felhajtja az árakat.

E lenyűgöző égési arány és a Spot Ethereum ETF-ek kereskedésének várható elindítása ellenére a Shiba Inu árfolyama visszafogott maradt az elmúlt napokban, tükrözve a szélesebb kriptopiaci trendeket.

A legfrissebb adatok szerint a Shiba Inu (SHIB) 0,00002176 dolláron kereskedik, ami jelentős, 11%-os csökkenést tükröz az elmúlt héten.

A Dogecoin (DOGE) csökken a Spot Ethereum ETF-ek kereskedése előtt

A Dogecoin (DOGE), az egykor kedvelt mém érme, most jelentős kihívásokkal küzd. A jogi csatározások sötét felhőket vetnek a jövőbeli kilátásai fölé, és az amerikai legfelsőbb bíróság Coinbase elleni döntése egy Dogecoinhoz kapcsolódó ügyben komoly visszaesést jelentett.

E jogi mocsár, a piaci volatilitással és a szabályozási bizonytalanságokkal párosulva aláásta a kriptopénzbe vetett befektetői bizalmat.

A közelgő Spot Ethereum ETF-ek kereskedése ellenére a Dogecoin árfolyama továbbra is jelentősen csökken.

Áprilisban az érme elképesztő, 40%-os zuhanásnak volt tanúja, amit májusban további 3,39%-os csökkenés követett.

Júniusban jelenleg a Dogecoin (DOGE) 0,1366 dolláron kereskedik, ami heti 6%-os csökkenést jelent.

Az egymást követő esések aggodalmat keltettek a befektetők körében, akik közül sokan most az ETFSwap (ETFS) felé diverzifikálnak, amely a Spot Ethereum ETF-ek kereskedését megelőzően nyereségre áll.

ETFSwap

Érdemes megvenni az ETFSwap-ot, mielőtt a Spot Ethereum ETF-ek kereskedése megkezdődik?

A Spot Ethereum ETF kereskedés közeledtével a kriptopiac jelentős változásra készül.

Figyelemre méltó, hogy az ETFSwap (ETFS) készen áll arra, hogy kihasználja ezt a hype-ot, és csillagászati mértékben, 1500%-kal emelkedjen, potenciálisan felülmúlva az olyan bevált szereplőket, mint a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE).

Az ETFS tokenek jelenleg a folyamatban lévő előértékesítési szakaszban érhetőek el, 0,01831 dolláros áron. Siess most, és vedd meg az ETFS tokent, mielőtt teljesen elkapkodják.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!