A kripto szakértő, 30 éves korában a kriptóval nyugdíjba vonult, megosztja stratégiáját a 2024-es bikafutamra vonatkozóan

-


Vendégbejegyzés


A várva várt altcoin szezon bármelyik nap elkezdődhet. Az általános piaci helyzet továbbra is nyugodt, de az izgalom egyre nő.

Az altcoinok még mindig alacsony árfolyamokon vannak, felkészülve egy potenciális hullámzásra.

Ez egyedülálló lehetőséget teremt az óvatos befektetők számára. Egy kripto szakértő, akinek sikerült 30 évesen nyugdíjba vonulnia kriptopénzek segítségével, elárulta a stratégiáját a közelgő 2024-es bikafutásra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vajon az ő meglátásai és döntései lehetnek a kulcs a következő hónapok jelentős nyereségéhez?

A cikk elmélyül a megközelítéseiben, és részletezi, hogy mely konkrét érmék állnak figyelemre méltó növekedés előtt.

Maradjon velünk, hogy felfedezze a szakértő legjobb választásait és stratégiáit a következő kriptoboomban való navigáláshoz.

A CYBRO előértékesítés 1 millió dollárt céloz meg: Egy a millióból egy következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO a kriptobálnák figyelmét is magára vonzza, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan az 1 millió dollár felé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

kripto

Egy másik izgalmas frissítésben a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot, amely július 15-ig tart. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalmakat hetente osztják szét USDT-ben, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking juttatásokat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Bővítse kriptoportfólióját a CYBRO-val! Csatlakozzon MOST és célozza meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot! <<<

SOL: Egy fényes csillag az altcoin égbolton fényesebben ragyog, mint valaha

A Solana (SOL) mindenkinek szemet szúr a kriptovilágban. Ez egy gyors, hatékony blokklánc, amely a gyorsaságával és alacsony díjaival tűnik ki.

Egyre több projekt választja a Solana-t, ami növeli a vonzerejét. A befektetők nagy potenciált látnak benne, ahogy az altcoin-piac felforrósodik.

A SOL úgy tűnik, hogy lenyűgöző nyereségre van kilátásban, ami izgalmas opcióvá teszi a jelenlegi piacon.

Ethereum: A blokklánc és az intelligens szerződések jövője

Az Ethereum, közismert nevén ETH, egy vezető kriptopénz és blokklánc platform. Támogatja a decentralizált alkalmazásokat és az okos szerződéseket, amelyek közvetítők nélkül automatizálják a tranzakciókat.

Az ETH technológiája nagy innovációs potenciált kínál a pénzügyekben, a játékokban és azon túl is.

A közelmúltban végrehajtott, a skálázhatóságot és a biztonságot javító frissítéseknek köszönhetően sok befektető úgy látja, hogy az Ethereum a növekedés erős versenyzője.

A jelenlegi piaci ciklusban az ETH bővülő ökoszisztémája és valós felhasználási esetei vonzó befektetési lehetőséggé teszik az ETH-t.

Fedezd fel az ONDO-t: A következő nagy altcoin hatalmas növekedési potenciállal

Az ONDO egyre nagyobb figyelmet kap, mint ígéretes altcoin. Célja, hogy a decentralizált pénzügyeket (DeFi) elérhetőbbé és hatékonyabbá tegye.

Az innovatív technológiával és a biztonságra való összpontosítással az ONDO célja, hogy mind az új, mind a tapasztalt kriptohasználókat vonzza.

Az érme egyedi megközelítése és aktív fejlesztőcsapata jó pozíciót biztosít a jövőbeli növekedéshez.

A jelenlegi piaci ciklusban, amikor az altcoinok iránti érdeklődés megugrik, az ONDO különösen vonzónak tűnik azok számára, akik új lehetőségeket keresnek a kriptotérben.

WLD: A következő altcoin szezon feltörekvő csillaga

A WLD innovatív technológiájával és ígéretes potenciáljával hullámokat vet a kriptovilágban.

Ez az érme célja, hogy forradalmasítsa a tranzakciók kezelésének módját, gyorsabb és biztonságosabb lehetőségeket kínálva.

Ahogy a befektetők a következő nagy dobást keresik, a WLD kiemelkedik erős technológiai alapjaival és növekedési potenciáljával.

A jelenlegi piaci ciklusban vonzónak tűnik azok számára, akik hisznek az elkövetkező altcoin-szezonban. Erős közösségével és szilárd fejlesztőcsapatával a WLD lehet a következő nagy nyereség a kriptoportfóliójában.

Következtetés

Míg a SOL, az ETH, az ONDO és a WLD rövid távon kevesebb potenciált mutat, a hangsúly a CYBRO-ra, a következő generációs DeFi platformra helyeződik át.

A 2024 második negyedévére tervezett első kiadással a CYBRO lehetőséget kínál a korai befektetők számára.

A CYBRO token előértékesítésben való részvétellel a befektetők kedvező feltételekkel szállhatnak be a projektbe.

A CYBRO izgalmas perspektívát jelenthet, mivel a DeFi innovációk következő hullámának élére kíván állni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!