A közösség kezében van a Cardano Foundation jövője

-

Spontán összegyűlt a Cardano közösség nagyjából 500 tagja, ők dönthetnek a Cardano Foundation jövőjéről.
Charles Hoskinson, az IOHK vezérigazgatója elmondta, miszerint örül neki, hogy a közösség összefogott, hogy kidolgozzák az alapítvány jövőjét, hozzátéve, hogy ez az akció megtestesíti azt a fokú független vezetőséget, melyet a Cardano szeretne nyújtani a felhasználók számára.

Megkérdőjeleződött a Cardano Foundation jövője miután leváltottak egy közösségi igazgatót

Miután két közösségi igazgatót is eltávolítottak a cégtől, a Cardano-közösség egy Telegram-csoportban összefogott, hogy megvitassák a Cardano Foundation jövőjét. Az alapítvány célja a Cardano-hálózat fejlesztése és használata. Ez ugyan működik, de hosszú távú terveik nem átláthatók.
A csoportot Rick McCracken, a Digital Fortress Youtube-csatorna tulajdonosa indította, és már több mint 140 tag vitatja a csoportban, hogy hogyan kellene alakulnia a Cardano Foundation jövőjének. A cikk írásakor már több mint 500 tagja van a csoportnak.


Charles Hoskinson, az IOHK vezérigazgatója elmondta, meglepte a közösség érdeklődése, még a Cardano Foundation egyes tagjai is csatlakoztak. Hoskinson egy Youtube-videóban elmondta, hogy szerinte heteken belül több ezer ember lehet tagja a csoportnak.

Mit kíván a Cardano közössége

Egy nyíltan szerkeszthető oldalon napokon belül megindult az ötletelés arról, hogy merre kellene haladnia a Cardano Foundationnek.
A javaslatokat beosztották az évre, olyan dolgok szerepelnek rajta, mint marketing, több női munkatárs, hardverintegráció, közösségimédia-kezelés és pénzügyi jelentések.
A javaslatok értelmében szeptemberben jó lenne elmélyülni abban, hogy melyek a közösség és az alapítvány közös érdekei.
A közösség szerint ősszel többet kellene reklámozni a Voltaire-t, a közösségi oldalakon, személyesen és különböző online konferenciákon keresztül is.
Az év végén az alapítványnak a 2021-es Cardanocon szervezésével kellene foglalkoznia.

Az IOHK kapcsán Hoskinson elmondta, hogy a cégnek több ötlete is van. Azonban Hoskinson szerint a közösség fog dönteni erről, még akkor is, ha úgy dönt, hogy az IOHK nem lesz részese a folyamatnak.
Az IOHK mindent megtesz azért, hogy tovább sürgesse a Voltaire fejlesztését és kiadását. Ennek meglépésével megfelelő alapokat kapna a hálózat és egy chatszobából egy jól szervezett struktúrát kapnának az emberek a hálózat irányítására.
Ha a közösség befejezte a tervezést, Hoskinson személyesen fog nyílt levelet írni a Cardano Foundationnek, hogy vegyék fontolóra a közösség javaslatait.
Ha a közösség megfelelőnek találja a választ, akkor dönthet arról, hogy a továbbra is szeretnének-e fontos szerepet betölteni a Cardano irányításában.

Olvastad már? Mire ez a pálfordulás? Techrészvénybe fektet Warren Buffett

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!