A következő 100X potenciállal rendelkező mémcoin szenzáció: A szakértő megnevezi a legnagyobb potenciállal rendelkező top érméket

-


Vendégbejegyzés


A feltörekvő tokenek felkeltik a figyelmet, mivel a piac 2024-ben bikás szakaszba lép. A szakértők konkrét érméket emelnek ki, amelyek szerintük hatalmas növekedést láthatnak.

Ezen érmék egyedi jellemzőkkel és erős közösségi támogatással rendelkeznek, ami jelentős potenciálra utal.

A hangsúly azokon van, amelyek kiemelkedő vonzerővel és az egekbe szökő érték lehetőségével rendelkeznek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk ezeket a top választásokat vizsgálja, amelyek a kriptopiac következő nagy dobásaivá válhatnak.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy páratlan piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 300%-os bőséges megtérülést eredményez.

A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 300%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token feloldja a CYBRO-ban a készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinok letétbe helyezéséhez.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

A Super Trump (STRUMP) bikapotenciált mutat a legutóbbi nyereségek közepette

A Super Trump (STRUMP) az utóbbi időben lenyűgöző növekedést ért el. A momentum indikátorok és az árfolyammozgások potenciális felfelé irányuló trendre utalnak.

Noha ellenállás van előttünk, a következetes nyereség és az erős támaszszintek további érdeklődést kelthetnek.

Az érme körüli növekvő pezsgés pozitív hangulatot sugall a kereskedők körében, ami potenciálisan magasabbra tolhatja az árakat.

A rajongóknak érdemes szemmel tartaniuk a STRUMP-ot, ahogy átkel ebben a kritikus fázisban.

A Dogwifhat vegyes jeleket mutat a legutóbbi volatilitás közepette

A Dogwifhat jelenlegi trendje vegyes piaci hangulatot tükröz. Az elmúlt hét és hónap áresése ellentétben áll az elmúlt fél év jelentős emelkedésével.

Az indikátorok azt tükrözik, hogy a mozgóátlagok közelében lebeg, ami a vevők és az eladók közötti egyensúlyozásra utal.

Az RSI és a Stochastic szintek óvatos optimizmusra utalnak. Az ellenállás és a támasz szintek azonban a nyereség és a veszteségek lehetőségét egyaránt jelzik.

A mutatóknak ez a kombinációja rövid távú óvatosságot sugall, de hosszabb távú növekedési potenciálra utal.

A Brett (alapú) meglovagolja a kiváló hangulatot az ingadozó trendek közepette

A közelmúltbeli hullámvölgyek ellenére a Brett (Based) ígéretes lendületet mutat. A rövid távú mutatók óvatos optimizmusra utalnak, az árak az elmúlt hónapban emelkedtek.

A támogatási szintek továbbra is szilárdak, míg az ellenállási pontok lehetséges akadályokat jeleznek. A Brett körüli piaci hangulat általában pozitív, ami a rugalmas közösségi támogatást tükrözi.

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, az növelheti a láthatóságot és az elfogadottságot, ami további növekedést és a mainstream elfogadottságot eredményezhet.

A befektetőknek azonban szemmel kell tartaniuk az ellenállási szinteket és az általános piaci feltételeket.

Vegyes piaci hangulat a Pepe esetében, mivel az árak a stabilitásért küzdenek

A Pepe árfolyama volatilitást mutat, jelentős rövid távú esésekkel és hosszú távú nyereséggel. A kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek folyamatos küzdelmekre utalnak.

A technikai mutatók vegyesek, de óvatosságra intenek. Ez nem hagyja tisztán a Pepe piaci hangulatát.

A kriptó kiszámíthatatlan kilengései egyszerre jelentenek kockázatot és lehetőséget a befektetők számára.

Következtetés

A STRUMP, a WIF, a BRETT és a PEPE némi potenciált mutat, de főként rövid távon.

A kiemelkedő lehetőségnek a CYBRO tűnik. A CYBRO egy egyedi earn marketplace, amely a Blast blokkláncra épül. Első megjelenését 2024 második negyedévére tervezik.

A korai befektetők kedvező feltételekkel szállhatnak be, ha részt vesznek a CYBRO token előértékesítésében.

A projekt kihasználja a Blast natív hozampotenciálját, és kiemelkedik a jelenlegi piacról.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!