A JPMorgan szerint a bitcoin rövid távon kihívásokkal küzdhet

-

A kriptopiacok kezdenek magukhoz térni, de a JPMorgan elemzői szerint a mostani oldalazás is arra utal, hogy rövid távon még bizonytalan a piac, még nem jött teljesen rendbe.

A bank legutóbbi jelentése szerint a BTC is kihívásokkal küzd. A lánc elemzése alapján a piac még nem teljesen döntötte el, hogy hogyan tovább, az egyértelmű irány még várat magára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC határidős piacainak a stabilitássa mellett a kínai bányászok költözése is pozitív faktorként működhet hosszú távon, erre jutottak a bank elemzői.
Az árfolyam és az előállítás, a bányászat költsége között számos tanulmány kimutatta már az összefüggést. Így egy ugrás az előállítási költségben vélhetően az árfolyamban is ugrást eredményez.
A jelentésben úgy fogalmaznak, hogy a piac még nem teljesen gyógyult fel, de már láthatóak a magához térés jelei.
A Bloomberg szerint több befektető úgy véli, érdemes a kockázatok ellen védekezni.
A 30 ezer dollárról, az erős támasznak tűnő szintről történt visszapattanás nem sokkal a jelentés publikálása után történt. A hétvégén is nagy mozgást láthattunk, 30 ezerig esett, majd gyorsan 33 ezer fölé emelkedett a jegyzés.

A BTC amúgy is jó hangulatban töltötte az elmúlt napokat. Mexikó harmadik leggazdagabb embere, Ricardo Salinas Pliego is úgy nyilatkozott, hogy a bitcoin az új arany. A hét elejére az árfolyam már 35 ezer dollár fölé emelkedett.

Olvastad már? Egy mexikói milliárdos a világ első Bitcoin-elfogadó bankját akarja létrehozni

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!