A JPMorgan szerint a bitcoin rövid távon kihívásokkal küzdhet

-

A kriptopiacok kezdenek magukhoz térni, de a JPMorgan elemzői szerint a mostani oldalazás is arra utal, hogy rövid távon még bizonytalan a piac, még nem jött teljesen rendbe.

A bank legutóbbi jelentése szerint a BTC is kihívásokkal küzd. A lánc elemzése alapján a piac még nem teljesen döntötte el, hogy hogyan tovább, az egyértelmű irány még várat magára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC határidős piacainak a stabilitássa mellett a kínai bányászok költözése is pozitív faktorként működhet hosszú távon, erre jutottak a bank elemzői.
Az árfolyam és az előállítás, a bányászat költsége között számos tanulmány kimutatta már az összefüggést. Így egy ugrás az előállítási költségben vélhetően az árfolyamban is ugrást eredményez.
A jelentésben úgy fogalmaznak, hogy a piac még nem teljesen gyógyult fel, de már láthatóak a magához térés jelei.
A Bloomberg szerint több befektető úgy véli, érdemes a kockázatok ellen védekezni.
A 30 ezer dollárról, az erős támasznak tűnő szintről történt visszapattanás nem sokkal a jelentés publikálása után történt. A hétvégén is nagy mozgást láthattunk, 30 ezerig esett, majd gyorsan 33 ezer fölé emelkedett a jegyzés.

A BTC amúgy is jó hangulatban töltötte az elmúlt napokat. Mexikó harmadik leggazdagabb embere, Ricardo Salinas Pliego is úgy nyilatkozott, hogy a bitcoin az új arany. A hét elejére az árfolyam már 35 ezer dollár fölé emelkedett.

Olvastad már? Egy mexikói milliárdos a világ első Bitcoin-elfogadó bankját akarja létrehozni

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Folytatódik a Kim Kardashian és Mayweather elleni per

Egy szövetségi bíró tavaly ugyan elutasította a pert, azonban az ügyben eljáró amerikai körzeti bíró, Michael Fitzgerald most ismét lehetőséget adott a felpereseknek, hogy lépéseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!