A japán hatóságok figyelmeztetést adtak ki a Bybit derivatívatőzsédvel szemben

-

A figyelmeztetés válaszul érkezett a Bybit egyik marketingkampányára, amely állítólag a japán befektetőket célozta meg.
A szingapúri székhelyű Bybit – kereskedési volumene alapján a világ ötödik legnagyobb kriptopénz derivatíva tőzsdéje – a hivatalos figyelmeztetés szerint be nem jegyzett kriptopénz-szolgáltatásokat működtetett Japánban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség hivatalos figyelmeztetőlevelet adott ki a Bybittel szemben, amelyben az áll, hogy a cég nincs bejegyezve kriptoszolgáltatások működtetésére az országban.
A figyelmeztetés válaszul érkezett a Bybit marketingkampányára, amely állítólag japán befektetőket célzott meg, Norbert Gehrke, a Tokyo FinTech technológiai központ alapítója és reprezentatív igazgatója szerint.

„Ilyen nyilvános megrovás regisztrálatlan vállalkozás működtetése miatt már régen nem történt, így feltételezhető, hogy az FSA szemtanúja volt a Bybit japán befektetők felé irányuló agresszív marketingjének, amely túlmutat azokon az általános szabálysértéseken, hogy a weboldal japán nyelven is elérhető, és nem blokkolja a helyi IP-címeket”írta Gehrke egy blogbejegyzésben.

Gehrke azt állította, hogy a Bybit japán honlapja nem tesz említést arról, hogy a helyi befektetők nem férhetnek hozzá a platformhoz, és nem blokkolja a helyi IP-címek hozzáférését sem.
Megjegyezte, hogy más tőzsdék, például a panamai székhelyű Deribit kriptoderivatíva tőzsde, blokkolják a japán IP-címeket.

A Deribit japán Telegram-csatornáján közzétett értesítés szerint a Deribit 2020. május 1-jétől korlátozza a japán felhasználók hozzáférését a platformjához.
Márciusban a Bybit felfüggesztette szolgáltatásait az Egyesült Királyságban élő ügyfelei számára, miután a Financial Conduct Authority a lakossági kriptoderivatívák kereskedelmére vonatkozó általános tilalmat rendelt el.

Olvastad már? A Ripple nem ad hozzáférést az SEC-nek az XRP-vel kapcsolatos jogi feljegyzéseihez

(Forrás: Cointelegraph)

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!