A hagyományos tőkebefektetési cégek altcoinokat keresnek a befektetéshez: Az Aptos Bálna úgy gondolja, hogy ez a DeFi Token lehet a következő Solana

-

A magas nyereség előrejelzéseket szem előtt tartva a hagyományos kockázati tőke (VC) cégek keresik a következő nagy altcoin befektetést.

Az Aptos (APT), a Solana (SOL) és a feltörekvő DeFi token DTX Exchange mind az intézményi, mind az egyéni befektetők figyelmét felkeltette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piac spekulatív jellegét tekintve ezek az altcoinok nagy felfelé ívelő potenciált mutatnak a maximális nyereség érdekében.

Az Aptos (APT) a visszalépés után a fellendülés jeleit mutatja

Az Aptos (APT) a közelmúltbeli visszaesés ellenére a lehetséges fellendülés jeleit mutatja.

Az Aptos (APT) jelenleg a 6,61 és 7,32 dollár közötti sávban kereskedik, és az elmúlt hónapban közel 24%-ot esett az árfolyama. Az érme azonban most éppen egy kritikus ellenállási szint alatt van, 7,57 dollárnál.

Ha a bikák áttörik ezt a szintet, az APT a 8,27 dolláros szintet célozhatja meg, ami 12% körüli potenciális emelkedést jelentene.

A mutatók arra utalnak, hogy az Aptos túladott lehet. Az RSI 34,03-on áll, ami felfelé irányuló mozgást jelez.

Hasonlóképpen, a Stochastic érték alacsony, 1,69-es értéken áll, ami tovább jelzi az árfolyam emelkedésének lehetőségét.

Meg kell figyelni, hogy az árfolyam meg tud-e maradni a 6,16 dolláros támaszszint felett.

Amennyiben az Aptos (APT) megtartja ezt a támaszt, a kilátások továbbra is ígéretesek maradnak, vonzóvá téve mind a rövid távú kereskedőket, mind a hosszú távú befektetőket, akik szilárd belépési pontot keresnek ebbe az altcoinba.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Solana (SOL) volumene rekordidő alatt 84%-kal ugrott meg

A Solana (SOL) a közelmúltbeli árfolyamküzdelmei ellenére érdekes tendenciát mutat. Míg a SOL árfolyama továbbra is medve maradt, a kereskedési volumene masszívan megugrott, 84,46%-kal 8,19 milliárd dollárra nőtt a CoinGlass szerint.

A kereskedési volumen megugrása a kriptokereskedők növekvő optimizmusát jelzi, még akkor is, ha az ár nem teljesített jól.

E volumen bontásban többek között a Binance 2,98 milliárd dollárt, a Bybit 1,60 milliárd dollárt, az OKX 1,39 milliárd dollárt és a Bitget 916,58 millió dollárt mutat.

Ez a több platformon zajló jelentős kereskedési aktivitás rávilágít arra, hogy a Solana képes a kereskedők érdeklődését felkelteni.

A DTX Exchange (DTX) a DeFi következő nagyágyúja lesz

Az Aptos (APT) és a Solana (SOL) iránti növekvő érdeklődés miatt a DTX Exchange DeFi tokenje meggyőző narratívát kínál a következő Solana (SOL) után kutató befektetők számára.

A hagyományos kockázati tőkebefektetési cégek egyre inkább a DeFi tokeneket vizsgálják, felismerve a pénzügyi tér forradalmasításának lehetőségét.

A DTX Exchange token kiemelkedik ambiciózus ütemtervével és lenyűgöző kezdeti forrásbevonási erőfeszítéseivel, ami megteremti a feltételeket a jelentős növekedéshez.

Ez a projekt átfogó és felhasználóbarát kereskedési platformot kíván nyújtani, amely a kereskedők és befektetők sokféle igényét szolgálja ki.

A hozzáférhetőségre, a fejlett eszközökre és az eszközosztályok széles skálájára összpontosítva a DTX Exchange célja, hogy páratlan kereskedési élményt nyújtson.

A DeFi token már több mint 2 millió dollárt gyűjtött egy privát induló körben, több mint 100.000 dollárt egy nyilvános előértékesítésben és 818.000 dollárt egy előértékesítésben július 3-án.

A tokenjeit 0,04 dollárért árulják, és a következő körben 0,06 dollárra emelkedik.

A DTX Exchange ígéretes finanszírozási lendülete vonzza a befektetőket

A DTX Exchange innovatív platformjával és stratégiai növekedési terveivel a DeFi térben a következő Solana (SOL) cégként pozícionálja magát.

A hozzáférhetőség és a fejlett kereskedési eszközök iránti elkötelezettség teszi a platformot vonzóvá mind a kezdő, mind a tapasztalt kereskedők számára.

A DTX Exchange ígéretes lehetőséget kínál lenyűgöző korai teljesítményével és jövőbeli növekedési potenciáljával.

Ahogy a hagyományos VC cégek egyre inkább az altcoinokkal diverzifikálják portfóliójukat, az olyan feltörekvő DeFi tokenek, mint a DTX Exchange, a következő nagy játékosokká válhatnak.

Erős kezdeti forrásbevonásával és felhasználó-központú kereskedési platformjával a DTX Exchange meggyőző befektetési lehetőséget kínál.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper olvasása
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!