A Grayscale 240 millió dollárnyi bitcoint vásárolt

-

A Grayscale Bitcoin Alap (GBTC) mögött álló Grayscale a héten újabb 15.114 bitcoint vásárolt (241 millió dollár).
A GBTC eddig 481.711 bitcoint birtokolt, amely a nyilvánosan kereskedő cégek által birtokolt bitcoin 62%-át teszi ki.

A Grayscale digitális vagyonkezelő a héten újabb vásárlásba kezdett, 15.114 bitcoint vásárolt 241 millió dollár értékben, ezzel a cég bitcoinvagyona 506.000 bitcoinra, vagyis 8,1 milliárd dollárra növekedett.
A Grayscale az egyik legnagyobb bitcoinvásárló, teljes vagyona a bitcoin összértékének 2,29%-át adja.
Michael Sonnehnshein, a Grayscale igazgatója a héten elmondta, hogy 262 millió dollárral ez az eddigi legnagyobb „tőkegyűjtés”. Csütörtökön azt mondta, hogy a cég csupán a bitcoinnal több mint 115 millió dollárt keresett.
A cég különböző alapokat kezel a befektetők összvagyonával, melyeken keresztül kriptopénzt vásárolnak. A részvényekkel nyíltan lehet kereskedni, az árfolyamuk általában követi a kriptopénzek árfolyamát. Részvényeik közül a bitcoin a legnagyobb.
Az alapok magas költségekkel dolgoznak és a részvényárfolyamok általában túllövik a bitcoin árfolyamát, de ez elfogadható olyan emberek számára, akik a tőzsdén szeretnének kriptopénzekkel kereskedni, ugyanis egyesek számára ez az egyetlen módja, hogy adózás szempontjából kedvező módon férjenek hozzá a kriptopénzekhez.

A Grayscale Bitcoin Alap 2013-ban indult, ez a cég legnagyobb pénzügyi alapja. A GBTC által kezelt vagyon összértéke mára átlépte a 8,2 milliárd dollárt.


A GBTC 481.711 bitcoint birtokol, amely a Bitcointreasuries.org adatai alapján a részvénytársaságok által birtokolt 814.359 bitcoin 62%-át adja.

Olvastad már? Két nagy befektető, aki 40%-ot bukott bitcoineladással

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!