A Google Finance kripto szekcióval bővül: elérhető lesz a BTC, ETH, LTC, BCH

-

A kriptó folytatja menetelését a mainstreamben. A Google Finance felhasználói mostantól egyetlen kattintással áttekinthetik a legfontosabb kriptovalutaárakat.

A Google Finance hozzáadta a kriptovalutákat a finance.google.com platformjához.

A „Crypto” címet viselő szakasz a „Piacok összehasonlítása” kategóriában jelenik meg a hagyományos tőzsdei és devizapiacok mellett.
A szekció a legfontosabb kriptovaluták árinformációit tartalmazza, melyek a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Bitcoin Cash.

Forrás: Google Finance

A Google anyacége, az Alphabet, a YouTube tulajdonosa is – amely jó ideje bosszantja a kriptofelhasználókat az oktatási és hírtartalmak letiltásával, mely sokak számára elég véletlenszerűnek tűnhet.
A kriptohírtér két legnagyobb kiadványa, a Cointelegraph és a CoinDesk csatornái egyaránt felfüggesztésre kerültek, amelyeket később feloldottak, miután a platform megerősítette, hogy tartalmuk nem sérti a YouTube szolgáltatási feltételeit.
Az elmúlt év folyamán a kriptovilág ismét felkeltette a mainstream figyelmét, mivel intézményi befektetők és vállalatok is elkezdtek befektetni az eszközosztályba. Az ő részvételük segítette hozzá a kriptopiacot elérni az 1 billiós piaci kapitalizációt ez év januárjában.
Februárban ez a szám egészen 1,7 billió dollárig emelkedett a múlt heti korrekció előtt. A digitáliseszköz-osztály jelenlegi értéke meghaladja az 1,4 billió dollárt.

Az elmúlt három hónapban mind a kiskereskedelmi, mind az intézményi érdeklődés gyorsan növekedett.
Hester Peirce, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Felügyeletének biztosa szerint, a nagy cégek – mint a Tesla és a Mastercard – beszállásával egyre nagyobb az igény az átláthatóbb szabályozásra.
A bikapiac beindulásával egyre nagyobb a digitális eszközök szabályozására vonatkozó igény, és ez még csak a kezdet.
Addig is, Peirce szerint, a Biden-adminisztráció új nézőpontot képviselhet majd a szabályozási oldalról.

Olvastad már? A Dogecoin nem volt ám mindig „mémcoin”

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!