A Google Finance kripto szekcióval bővül: elérhető lesz a BTC, ETH, LTC, BCH

-

A kriptó folytatja menetelését a mainstreamben. A Google Finance felhasználói mostantól egyetlen kattintással áttekinthetik a legfontosabb kriptovalutaárakat.

A Google Finance hozzáadta a kriptovalutákat a finance.google.com platformjához.

A „Crypto” címet viselő szakasz a „Piacok összehasonlítása” kategóriában jelenik meg a hagyományos tőzsdei és devizapiacok mellett.
A szekció a legfontosabb kriptovaluták árinformációit tartalmazza, melyek a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Bitcoin Cash.

Forrás: Google Finance

A Google anyacége, az Alphabet, a YouTube tulajdonosa is – amely jó ideje bosszantja a kriptofelhasználókat az oktatási és hírtartalmak letiltásával, mely sokak számára elég véletlenszerűnek tűnhet.
A kriptohírtér két legnagyobb kiadványa, a Cointelegraph és a CoinDesk csatornái egyaránt felfüggesztésre kerültek, amelyeket később feloldottak, miután a platform megerősítette, hogy tartalmuk nem sérti a YouTube szolgáltatási feltételeit.
Az elmúlt év folyamán a kriptovilág ismét felkeltette a mainstream figyelmét, mivel intézményi befektetők és vállalatok is elkezdtek befektetni az eszközosztályba. Az ő részvételük segítette hozzá a kriptopiacot elérni az 1 billiós piaci kapitalizációt ez év januárjában.
Februárban ez a szám egészen 1,7 billió dollárig emelkedett a múlt heti korrekció előtt. A digitáliseszköz-osztály jelenlegi értéke meghaladja az 1,4 billió dollárt.

Az elmúlt három hónapban mind a kiskereskedelmi, mind az intézményi érdeklődés gyorsan növekedett.
Hester Peirce, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Felügyeletének biztosa szerint, a nagy cégek – mint a Tesla és a Mastercard – beszállásával egyre nagyobb az igény az átláthatóbb szabályozásra.
A bikapiac beindulásával egyre nagyobb a digitális eszközök szabályozására vonatkozó igény, és ez még csak a kezdet.
Addig is, Peirce szerint, a Biden-adminisztráció új nézőpontot képviselhet majd a szabályozási oldalról.

Olvastad már? A Dogecoin nem volt ám mindig „mémcoin”

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin technikai elemzés 06.04.

Prémium Dogecoin A Bitcoin, a kriptopiac többi szereplőjével együtt, múlt hétfőn (május 29.) fényesen indult a hét, de a következő napokban veszteségeket könyvelhetett el. A Bitcoin közel...

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!