A Gemini tőzsde alapítói angliai székhelyet keresnek

-

A Winklevoss ikrek nemrégiben a Bank of England és a Financial Conduct Authority képviselőivel is találkoztak, hogy befektetési lehetőségekről tárgyaljanak az Egyesült Királyságban.

A Gemini tőzsde alapítói az USA jogbizonytalansága miatt aktívan keresik a megoldást, és a helyet, ahol új székhelyet hozhatnának létre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A sajtónak adott nyilatkozatokban az ikrek elmondták, az USA politikusai kifejezetten ellenségesek a kriptoiparral szemben, a vállalatoknak ellenszélben kell haladniuk, és elég nehéz bármit is elintézni.

Ha valaki üzletelni szeretne, vagy vállalkozást építeni, befektetni, akkor kénytelen máshol keresni a lehetőségeket.

Cameron Winklevoss szerint elképzelhető, hogy a jövőben eljön a pillanat, amikor a tőzsde nagyobb mértékben lesz jelen az USA-n kívüli piacokon, mint magában az Államokban, és az is lehet, hogy eleve egy nagyobb országban fog működni, mint az USA.

„Mindegy, hogy egy második székhelyet keres az ember, vagy egy új helyet az elsődlegesnek, pontosan olyan helyen kell nézelődni, mint az Egyesült Királyság. Mi is pont ezért vagyunk itt, rá akarunk jönni, hogyan tudunk itt befektetni.”

A Gemini nem akar kilépni az amerikai piacról

Az ikrek egyre nagyobb mértékben akarják növelni a nemzetközi jelenlétüket, ennek ellenére nem akarnak kilépni az amerikai piacról.

A kérdéssel kapcsolatban úgy fogalmaztak, hogy addig harcolnak, amíg van értelme azt tenni, de tisztában vannak azzal is, hogy a lábukkal is szavazhatnak, és elmehetnek máshová, ha túlságosan is ellenségessé válna a környezet a kriptoipar számára.

Az ikerek azt is elmondták, hogy tudatában vannak az angliai helyzet egyes visszásságaival is.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ezzel arra hivatkoztak, hogy nemrégiben például az angol miniszterelnök a szerencsejátékhoz hasonlította a kriptoipart, így a helyi kriptós vállalatok ege sem teljesen felhőtlen.

A milliárdos Winklevoss fivérek azt is megosztották a sajtóval, hogy már kifejezték az aggodalmaikat a megfelelő helyeken, az efféle jogi következetlenségek miatt, mivel nagyon is határozottan úgy gondolják, hogy érdemes belépni erre a piacra.


Olvastad már? CFTC: Nincs lehetőség az összes kriptovaluta csalás ellenőrzésére

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!