Ázsiába terjeszkedik a Fidelity Investments kriptorészlege

-

Mostantól az ázsiai ügyfelek is hozzáférhetnek egy új letétkezelési megoldáshoz.

A Fidelity Investments a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője. A kriptopénzekre fókuszáló leányvállalatán keresztül most tovább folytatja globális terjeszkedését.

A Bloomberg október 29-én megjelent cikke alapján a Fidelity Digital Asset Services üzleti megállapodást kötött a szingapúri Stack Fund startuppal, hogy Ázsiában is elérhető legyen a cég letétkezelési szolgáltatása.
A megállapodás keretében a Stack Funds hozzáférést biztosít a Fidelity letétkezelési szolgáltatásaihoz, hogy megfeleljenek a régióban található intézményi befektetők növekvő keresletének. A Stack Fund igazgatói szerint a kezelt vagyonokat havonta átvizsgálják és a pénz természetesen biztosítva is lesz.
Christopher Tyrer, a Fidelity Digital Assets Europe vezetője elmondta, hogy az üzleti megállapodás tisztább képet adhat az ázsiai befektetők keresletéről:

„Létfontosságú, hogy a platformok megértésék, hogy a befektetők milyen helyi és regionális szolgáltatásokat várnak el.”

2018-as indulása óta a Fidelity Digital Assets világszerte terjeszkedik. 2019 decemberében hivatalosan is bejegyezték őket az Egyesült Királyságban, így az európai intézményi befektetők igényeit is kielégíthetik.
A kriptopénzek iránti kereslet gyors mértékben nő az ázsiai piacokon, az elmúlt hónapok során egyre több cég nyújt ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

Október elején a Gemini kriptotőzsde jelentette be, hogy az ázsiai csendes-óceáni régióba terjeszkedne.
A Chainalysis kriptokutatási cég is új irodát nyit Szingapúrban és Tokióban, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthasson a világ keleti végében.

Olvastad már? A MicroStrategy vezérigazgatója felfedte, hogy mennyi bitcoinja van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!