A DeFi forradalom vezetője ez a három coin: SOL, AVAX, Algotech

-


Vendégbejegyzés


Három érme – a Solana (SOL), az Avalanche (AVAX) és az Algotech (ALGT) – áll a gyorsan terjedő decentralizált pénzügyi (DeFi) forradalom élén.

Ezen érmék szétzúzzák a sztereotípiákat, és kiterjesztik a DeFi szektorban elképzelhető dolgok körét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A villámgyors tranzakciós sebességükkel, erős biztonságukkal és decentralizált kialakításukkal a SOL, az AVAX és az ALGT készen áll arra, hogy megzavarja a hagyományos banki tevékenységet, és új lehetőségeket nyisson a befektetők, a fejlesztők és a fogyasztók számára egyaránt.

Megvizsgáljuk az egyes érméket és azt, hogy miért vannak abban a helyzetben, hogy a DeFi forradalom élére álljanak.

Az Avalanche (AVAX) a bikás jelek alapján elérheti a 40 dollárt

A Bitcoin árfolyamának közelmúltbeli megugrása 66.000 dollár fölé javította a kriptopénzpiac általános állapotát, és növelte a keresletet az Ethereum és más jelentős altcoinok, például az AVAX iránt.

Az AVAX növekedését az ökoszisztémában elért előrelépések is segítik, mint például az Ethereumon tokenizált amerikai kincstári értékpapírok kezelése és a Memecoin Rush, az 1 millió dolláros likviditási bányászverseny bevezetése.

defi
Forrás: coinmarketcap.com

Az elemzők becslése szerint ha az AVAX árfolyama a 39,02 dolláros ellenállás fölé tud törni, akkor a következő napokban a 40 dolláros szintre emelkedhet.

A piaci elemzők AVAX árfolyam-előrejelzése szerint az AVAX 40%-os rövid távú rallyt kezdeményezhet a jelentős trendvonal kitörésével.

Technikai szempontból az AVAX a napi grafikonon bikás engulfing mintázatot alakít ki, és a további emelkedést támogatja az RSI indikátor, amely a pozitív zónába emelkedik.

A 38 dollárnál lévő jelentős keresleti akadály és az a tény, hogy a rövid távú befektetők a forgalomban lévő AVAX-kínálat több mint 28%-át birtokolják – akik eladhatják a rallyt – szintén lehetséges akadályokat jelentenek.

Ennek köszönhetően, még ha a bikás lendület növekszik is, az AVAX további konszolidációt tapasztalhat, ha az eladók továbbra is megakadályozzák a jelentős kitöréseket.

A következő, 40 dollár feletti és azon túli rally elindításához egyértelműen 39 dollár fölé kell törnie az árfolyamnak.

A Solana (SOL) az inverz fej és váll kitörést követően megugrik.

A Solana árfolyama jelentősen megugrott, egy fordított fej és váll mintázatból kilépve.

Ezt a hagyományos bikás forduló mintázatot három különálló merülés alkotja, amelyet a CryptoBusy az X platformon talált: a vállak körülbelül 130 dollárnál, a fej pedig körülbelül 120 dollárnál.

Ez a minta a jelenlegi nyakvonal feletti áttöréssel igazolódott, ami 7%-os árfolyam-emelkedést eredményezett.

A Solana az ötödik helyen áll a kriptopénzek piacán, 78 446 917 820 dolláros piaci értékeléssel, ami a teljes piaci kapitalizáció 3,90%-a.

Az elmúlt 24 óra során 2.772.288.381 dollár kereskedési volumennel a Solana a hatodik helyen áll a coinmarketcap-on. Ez a növekvő tendencia a Solana költségeinek lehetséges jövőbeli emelkedésére utal.

Algotech: a DeFi forradalmasítása AI-alapú kereskedési megoldásokkal

Az Algotech egy DeFi platform, amely az AI és a gépi tanulás alkalmazásával és több mint 10.000 párosítás lehetővé tételével okoz hullámokat a kriptopénz kereskedési területen.

Algoritmusai több mint 1000 adatponton keresztül elemezve az eszközöket azonosítják a kitörési esélyeket.

Ahhoz, hogy az algoritmikus kereskedőknek segítsen a piaci volatilitás leküzdésében és a bölcs döntések meghozatalában, a platform kifejezetten számukra tervezett eszközöket biztosít, például AI-alapú kereskedési botokat és okos stratégiákat.

defi

Az Algotech hetek alatt mintegy 5 millió dollárt gyűjtött előértékesítése során, ami azt jelzi, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a legmodernebb kereskedési platformja és a pénzügyi nyereség lehetőségei iránt.

A befektetők szívesen megragadják a lehetőséget, hogy 0,10 dollárért vásároljanak, mielőtt az ár a következő körben emelkedne, mivel a projekt most az előértékesítés 3. szakaszában van.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!