A Crypto.com token piaci kapitalizációja 7 milliárd dolláros növekedést tapasztalt a héten

-

Miután 700 millió dollárt költött a Staples Center névhasználati jogaira, a Crypto.com tőzsdei token ára megduplázta értékét.
November 17-én a Crypto.com kriptopénzváltó és az Anschutz Entertainment Group (AEG) azzal sokkolta a világot, hogy egy hatalmas, 700 millió dolláros, 20 évre szóló megállapodást kötöttek a Los Angeles-i Staples Center névhasználati jogairól.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


És most, egy héttel a bejelentés után a Crypto.com CRO token ára a CoinMarketCap szerint a november 17-i 0,43 dollárról november 25-re 0,76 dollárra duplázódott.
Meltem Demirors, a CoinShares International Ltd. stratégiai igazgatója a Twitteren jegyezte meg:

„Az ebből eredő PR megduplázta a token árát, és 9 milliárd dolláros felfutást eredményezett a piaci tőkeértékben.”

Mi a Crypto.com és miért olyan fontos a CRO natív token?

A Crypto.com egy 2016-ban alapított, szingapúri székhelyű kriptopénztőzsde, ahol kriptopénzeket lehet vásárolni, eladni, kölcsönözni, kölcsönadni, költeni, és nemrég hozzáadták saját NFT piacterüket, ahol NFT-ket lehet vásárolni és eladni. Legfontosabb funkciójuk az a Visa kártya, amellyel a felhasználók bárhol elkölthetik pénzüket.
A CRO a tőzsde natív tokenje, és a platformon belül a tulajdonosok a kriptovaluták vásárlásakor és eladásakor csökkentett díjakat élveznek, több kamatot kapnak, alacsonyabb kamatokat fizetnek kölcsönvételkor, és magasabb cashbacket kapnak a Visa kártyájukon a Crypto.com weboldala szerint.
A Crypto.com a 10. legnagyobb kriptopénztőzsde a napi forgalom alapján (1,8 milliárd dollár), a CRO pedig a 13. legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján (21,3 milliárd dollár) a CoinMarketCap szerint.

Vajon a kripto mainstream elfogadását a sportipar fogja elérni?

Nem a Crypto.com az egyetlen nagy kriptotőzsde, amely a sportba is beköltözik – az FTX is több partnerségeket kötött idén.
Júniusban a tőzsde lett a Major League Baseball hivatalos kriptoszponzora, és megvásárolták a miami American Airlines Arena névhasználati jogait is, átnevezve a helyszínt FTX Arénára.
A múlt hónapban pedig a Binance Exchange az olasz SS Lazio labdarúgóklubbal lépett partnerségre – írja a Forbes.
A Crypto.com korábban a Forma 1-gyel, az UFC-vel, a francia Paris Saint Germainnel (PSG) és az NBA kosárlabdacsapattal, a Philadelphia 76ersszel is kötött már partnerséget.

A kriptovaluták a mainstream szakaszba kerültek, és a legnagyobb kriptovaluta-tőzsdék sportipari partnerségekbe fektetnek be, hogy növeljék a globális sportrajongók milliárdjai számára való megjelenésüket.
A CRO token árfolyamának ugrásszerű növekedésével úgy tűnik, hogy a befektetők értékelik a mainstream partnerségek felé való törekvést.

Olvastad már? Az Ethereum több mint egymillió ETH-t égetett el az elmúlt 3 hónapban

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!