A Crypto.com lett az NBA Philadelphia 76ers szponzora

-

A kriptotőzsde újabb sportpartnert szerzett, a UFC-vel, a Forma-1-gyel, a Paris Saint-Germainnel és másokkal kötött megállapodások után.
Kevesebb mint egy héttel azután, hogy a Fnatic személyében első esport partnerével bővült, a Crypto.com kriptovaluta-tőzsde sportszponzorációs költekezése ma folytatódik az NBA Philadelphia 76ers-szel kötött megállapodás bejelentésével.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Crypto.com lesz a csapat hivatalos mezlogó partnere, a 76ers új mezének mind a négy változatán a bal vállon a tőzsde logója lesz látható.
A tőzsde a csapat nemzetközi marketingpartnere lesz, és a 76ers márkajelzését is használhatja a marketing- és reklámtevékenységekben.
A Crypto.com márkajelzés továbbá a csapat philadelphiai Wells Fargo Center arénájában is megjelenik majd, mind az alapvonal előterében, mind a pálya melletti kijelzőkön.
A megállapodás magában foglalja a Crypto.com hirdetési jelenlétét a 76ers televíziós közvetítéseiben, valamint a közösségi médiában és a marketingcsatornákon.


A Crypto.com emellett a csapat első hivatalos NFT-gyűjteményeit is piacán keresztül fogja megjelentetni. Az NFT egy bizonyíthatóan ritka digitális tárgy tulajdonjogát igazoló okiratként működik, és képeket, videofájlokat és más típusú gyűjtőcikkeket képviselhet.
A Dapper Labs NBA Top Shot projektje az egyik legnépszerűbb NFT-projekt volt eddig.
Az üzlet feltételeit és időtartamát nem hozták nyilvánosságra, bár Chris Heck, a 76ers üzleti műveletekért felelős vezetője a mai bejelentésben „hosszú távú partnerségnek” nevezte a megállapodást.

A Crypto.com az elmúlt hónapokban számos megállapodást kötött a sportvilágban, többek között olyan ligákkal, mint a Forma-1 és az Ultimate Fighting Championship, valamint az NHL-es Montreal Canadiens, a Paris Saint-Germain F.C. futballklub és az F1-es Aston Martin Cognizant. Ez a tőzsde első megállapodása egy NBA-csapattal.
Az FTX rivális kriptopénzváltó 2021-ben hasonló megközelítést alkalmazott a sportszponzoráció terén, és szerződést kötött a Major League Baseball-lal, az NBA Miami Heat csapatával, az esport csapat TSM-mel, valamint olyan sportolókkal, mint Tom Brady és Stephen Curry.


Ez a kiadás egybeesett az FTX internetes forgalmának növekedésével az utóbbi időben. Az FTX alapítója és vezérigazgatója, Sam Bankman-Fried a múlt héten a Decrypt főszerkesztőjének, Daniel Robertsnek elmondta, hogy bár nem tudja bizonyítani, hogy a sportszponzorációs erőfeszítések növelik az ügyfélszerzést, a név ismertségének anekdotikus növekedése hatalmas volt.

„Ezt egyszerűen nem lehet Facebook-hirdetésekkel megvásárolni” – mondta Bankman-Fried az FTX sportmegállapodásairól.

A Crypto.com talán ugyanilyen ismertségi növekedést szeretne elérni, bár nem világos, hogy ez eddig sikerült-e – a SimilarWeb webes forgalmi adatai nem mutatnak olyan mértékű növekedést, mint amilyet az FTX az elmúlt hónapokban tapasztalt.

Amikor a múlt héten megkérdezték a Crypto.com vezérigazgatóját, Kris Marszalek-et, hogy milyen hatással voltak a sportpartnerségei az eddigiekre, nem akart konkrétumokat megosztani, csak annyit mondott a Decryptnek:

„El vagyunk ragadtatva attól, hogy a rajongók világszerte milyen jól fogadták az összes partnerségünket.”

Olvastad már? A Fear&Greed index alapján a bitcoin alulértékelt

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!