A Crypto.com a tartalékai 20%-át a SHIB vicctoken teszi ki

-

A tőzsdék a jelenlegi események tükrében egymás után osztják meg a tartalékaikat a nyilvánossággal, és ennek során derül fény arra, hogy a Crypto.com a letétek 20%-át a Shiba Inu vicctokenben tartja.

A Nansen elemzői kimutatták, hogy a népszerű tőzsde tárcáiban a kriptopénzek közül a legnagyobb arányt a bitcoin teszi ki, 31%-kal, a második helyen viszont a SHIB áll, 20%-os részesedéssel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az adatokból kiderül, hogy a platform így nagyjából 570 millió dollárnyit tart a rendkívül kockázatosnak tartott, Ethereum-alapú vicctokenből, a jelenlegi árfolyamokat figyelembe véve.

A tartalékokban jelentős mennyiségű ETH is található, ez teszi ki a vállalat tartalékainak a 17%-át.

Az USDT és USDC stablecoinok 5-5%-ot képviselnek a portfólióban, a maradék 20%-ért pedig az összes többi, a tőzsde által támogatott és listázott kriptopénzek felelősek, vegyesen.

A tőzsde nyilvánosságra hozta a tárcacímeit, a Nansen elemzői pedig ezek monitorozásával hozták közös nevezőre az egészet, és állították össze a tőzsde főkönyvének az egyszerűen áttekinthető változatát.

A tőzsde ügyvezetője, Kris Marszalek a Twitteren megerősítette az információk helyességét, és elmondta, a következő hetek során további részleteket fognak közölni az eszközállományukról.

Ezek a hírek különösen nagy jelentőségűnek számítanak, hiszen alig pár napja dőlt be az FTX tőzsde, amely az egyik legnagyobbnak, legmegbízhatóbban számított az iparágban.

A csődjük jelenleg még nem pontosan felmérhető mértékű likviditási válsághoz vezetett a piacon, amely hatásai egyre jobban továbbgyűrűznek.

A Fehér Ház politikusai azonnal bejelentették, hogy akkor most már aztán tényleg kriptoszabályozás kell az iparágban, hiszen az FTX ügyfelei potenciálisan több milliárd dollárnyi pénzt veszíthettek, amely a tőzsde kezelésében volt, és amelyhez most nem lehet hozzáférni.

A SHIB a 14. legnagyobb kriptopénznek számít a kapitalizációs listán, 5,7 milliárd dolláros teljes piaci kapitalizációval, ez derül ki a CoinGecko számaiból.

Az Ethereum hálózatán működő ERC-20 token a Dogecoin, az első kutyás vicctoken kihívójának számít, és a népszerűsége majdnem megközelíti a nagy riválisát.

Az ilyen tokenek legtöbbször semmiféle valódi felhasználási móddal sem rendelkeznek, és az interneten terjedő viccek, mémek ihletik őket.

A SHIB jelenleg 88%-kal tartózkodik a mindenkori rekordja alatt. 2021 egy rövid időre elérte a 0.000009774634 dolláros árfolyamot, tehát az USD cent ezredét sem érte tokenenként, ez mégis 41 milliárdos kapitalizációt jelentett.

A vicc része a dolognak még az is, hogy ezzel számos, az SP500-as listán szereplő vállalatnál is nagyobb értékelést tulajdonítottak neki a piac egyes szereplői.

Olvastad már? Az Ark Investment újabb 12 millió dollárnyi Coinbase részvényt vett

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!