A CoinGecko szerint a CoinMarketCap nem lesz képes független maradni

-

Mindössze egy héttel azután, hogy a Binance bejelentette a CoinMarketCap – a világ egyik legtöbbet hivatkozott kriptoadat-weboldalának – felvásárlását, a kriptoközösség néhány prominens személyisége is szót emelt.
Bobby Ong, a CoinGecko alapító-vezérigazgatója a My Two Gweinek adott interjút április 6-án. A beszélgetés témái között volt az említett adatszolgáltató 400 millió dollár értékű akvizíciója.
Kitértek természetesen arra is, hogy ezután milyen szerep várhat a CMC-re a jövőben.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Ong, vállalatával kapcsolatban kiemelte az „adatok integritásának fenntartását”, ellentétben „számos olyan új váltóval… amelyek meghamisítják a forgalmukat”. Az interjú alatt a CEO egyik célpontja a CMC, a CoinGecko rivális cége volt.

„A felvásárlást követően – úgy vélem – a CoinMarketCapnek nem lesz könnyű neutrálisnak és függetlennek maradnia, így most mi vagyunk a legnagyobb független kriptoadat-szolgáltató a piacon.”


Míg a CMC saját módszerekkel rendelkezik az adatintegritás tekintetében, a CoinGecko „bizalompontokat” ad ügyfeleinek, hogy jobban átlássák „a jelentett volumen valódiságát”.
A kriptoadat-szolgáltató nemrég megjelentetett egy könyvet a decentralizált pénzügyekről (DeFi), amely téma jelenleg egyértelműen menőnek számít a kriptopénzek világában.

Sokan helyeslik a CoinMarketCap felvásárlását

Ugyan számos ellenzője akad az ügyletnek, a kriptoközösség másik fele viszont igencsak támogatóan viszonyul a Binance ötletéhez.

Eric Benz, a Changelly kriptováltó vezérigazgatója a Cointelegraphnak elmondta, miszerint ő biztos abban, hogy a felvásárlással mindkét fél jól jár majd, az időzítés pedig nem is lehetett volna jobb.
Hasonló gondolatokat osztott meg Mike Alfred, a Digital Assets Data társalapító-vezérigazgatója, aki azt monda, a Binance a kriptoökoszisztéma jelenleg működő egyik legerősebb és leginkább tiszteletnek örvendő vállalata.

Olvastad már? A PwC szerint a kriptoipar sem úszhatja meg a globális válságot

Forrás: Cointelegraph.com
Kiemelt kép: Equipo Blockchain
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!