A Coinbase szeptember 12-én jelentette be, hogy a Coinbase Pro tőzsdeplatformján hamarosan listázásra kerül a DASH.

Egy blogbejegyzésben részletezték az eseményt. Eszerint szeptember 16-án nyílik meg a lehetőség a DASH beutalására, majd ezután fél napon belül minden kereskedési opció elérhetővé válik.

A legkorábbi időpont szeptember 17. CET 02:00 óra, hogy biztosítani tudják a megfelelő likviditást.

Egyelőre két kereskedési pár, a DASH/BTC és a DASH/USD lesz elérhető.

A DASH a világon mindenhol elérhető lesz, ahol a Coinbase Pro szolgáltatásai hozzáférhetők. Kivételt mindössze New York állam illetve az Egyesült Királyság képez.

A Coinbase a következő módon jellemezte a DASH-t:

„2014-ben létrehozott kriptopénz, amely elsősorban a gyors, biztonságos tranzakciókra fókuszál. Eddig a Coinbase nem biztosított ilyen típusú lehetőségeket. A DASH világszerte mintegy 4000 kereskedőnél használható. A hálózata egyedi, mind az egyéni bányászok, mind a masternode-üzemeltetők számára biztosít lehetőségeket. A láncon kívüli irányítási rendszerén keresztül bárki tud javaslatokat tenni és azokra szavazni, hogy az ökoszisztéma használhatósága, elfogadottsága növekedjen.”

Jelenleg a DASH nem érhető el sem a Coinbase hagyományos brókerfelületén, sem pedig a mobil appjukon keresztül. A tervek szerint viszont, miután stabilan beágyazódott a kereskedési felületükbe, az előbbi kettőn is meg fog jelenni.

Olvastad már? Mennyit érhet a jövőben a bitcoin? – Jóslatok 2. rész

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép napod! 🙂