A Coinbase felvásárolta a blokkláncelemzéssel foglalkozó Neutrino startupot

-

Az USA-beli Coinbase kriptotőzsde és tárcaszolgáltató felvásárolta a blokkláncelemzéssel foglalkozó Neutrino startupot, a hír február 19-én jelent meg a cég blogján.

Olvastad már? Elon Musk szerint a Bitcoin „egyszerűen briliáns” és a papírpénz eltűnik

A Coinbase elmondta, hogy a Neutrino továbbra is önálló vállalkozásként fog működni londoni irodájából. A felvásárlás összegét nem hozták nyilvánosságra.

A tőzsde szerint a blokkláncelemzés fontos alkotóelem egy nyitott és biztonságos üzleti rendszer kiépítésében.
A cég szerint a Neutrino nagy segítség lesz a Coinbase számára abban, hogy megelőzze vagyonok elkobzását, kivizsgálja a hacker és zsarolóprogram támadásokat és beazonosítsa a gyanús tranzakciókat.
Továbbá abban is segíthet a tőzsdének, hogy újfajta kriptopénzeket és szolgáltatásokat tegyen elérhetővé ezen kívül a szabályok és törvények betartásában is asszisztálni fog.

Forrás: en.wikipedia.org

A Coinbase korábban már felvásárolta az Andreessen Horowitz által támogatott Blockspring tech startupot.
A Blockspring olyan eszközöket gyárt, amik lehetővé teszik fejlesztők számára információk gyűjtését és feldolgozását applikációk programozási kezelőfelületéről.
Januárban a tőzsde lehetővé tette USA-beli ügyfeleik számára, hogy kriptokereskedésüket könnyebben bevallják az adónyilatkozatukban. Ezt azáltal érték el, hogy integrálták szolgáltatásukat a TurboTax nevű adózási szoftverrel.

Februárban a Coinbase elindította EU-n belüli felhasználói számára, hogy PayPayl-on keresztül vegyék ki fiat pénzüket az oldalról, ez a szolgáltatás korábban csak az amerikai ügyfelek számára volt elérhető.
Emellett a Coinbase hozzáadta a bitcoin támogatását a Coinbase Wallethoz, melyen a felhasználók egyedi privátkulccsal tárolhatják kriptopénzeiket.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napot!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!