A Coinbase felvásárolja a One River Digital-t

-

A Coinbase  bejelentette a One River Digital Asset Management felvásárlását, amely egy Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeleténél (SEC) bejegyzett intézményi digitális eszközkezelő.

A Coinbase célja, hogy ezzel a legújabb lépéssel az egyéni vagy lakossági ügyfelek kiszolgálásán túlmenően bővítse szolgáltatásait.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A One River digitális vagyonkezelés új névvel jelentkezik

Pénteken a Coinbase bejelentette, hogy a One River Digital, a One River Asset Management leányvállalata átnevezi magát Coinbase Asset Managementre, és az intézményi ügyfeleknek nyújtott befektetési tanácsadási szolgáltatásának alapját képezi.

Ez a lépés része a Coinbase stratégiájának, amely az elmúlt hónapokban csökkenő tranzakciós volumenek közepette a lakossági kereskedésen túlmutató diverzifikációra törekszik.

Emellett a tőzsde kifejlesztett egy 2. rétegű blokklánc-bázist is, amelynek teszthálózatát a múlt héten bocsátották ki.

Ez tovább hangsúlyozza elkötelezettségüket a fejlesztői szektorba való terjeszkedés iránt.

Eric Peters, a One River Digital vezérigazgatója és befektetési igazgatója, valamint a One River Asset Management vezérigazgatója és informatikai igazgatója továbbra is a Coinbase és a One River Digital összefogásával a Coinbase Prime felhasználóknak külön kezelt számlákat kínál.

Ez a stratégia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy úgy tartsák eszközeiket, hogy közben külső vagyonkezelési szakértelemhez jutnak.

A Coinbase és a One River Digital közötti együttműködés tavaly februárban kezdődött.

Olvastad már? Korrekció jöhet az ETH árfolyamában

Kiemelt kép: Founders Entertainment

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!