A közelgő kriptotilalommal kapcsolatos hírek ellenére, a Coinbase Indiában kezdett terjeszkedni.

A Coinbase kriptovaluta-tőzsde, amely a hónap elején került a Nasdaq-ra, továbbra is aktívan terjeszkedik Indiában.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Coinbase Pankaj Guptát, a Google Pay indiai és csendes-óceáni régiójának korábbi vezetőjét vette fel indiai telephelyének mérnökséget vezető alelnökeként.

A keddi bejelentést követően Gupta elmondta, hogy ő lesz a felelős a vállalat indiai technológiai központjának vezetéséért és felépítéséért. Megjegyezte azt is, hogy a Coinbase számos álláshirdetést tett közzé Indiában.

A Coinbase a múlt hónapban hivatalosan is bejelentette üzleti terjeszkedését Indiában, illetve, hogy irodát nyit Hajdarábádban, ahol mérnöki, szoftverfejlesztési és ügyfélszolgálati feladatokra keres munkatársakat.

„A tervek szerint, a következő 1-2 év során több száz alkalmazottat fogunk felvenni mérnöki, termékmenedzsmenti, UX-tervezési, kutatási és programmenedzsment területekre, hogy egy teljes műszaki központ létesüljön Indiában”jelentette ki Gupta egy bejegyzésében.

„Az nagyravágyó indiai növekedési tervek támogatása érdekében utánajárunk a startupbefektetési és -felvásárlási lehetőségeknek is” – tette hozzá.

A kriptovaluták országos jogi státuszát illetően a Coinbase indiai terjeszkedése egy meglehetősen merész lépés volt.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

2021 eleje óta több névtelen forrás is megerősítette a pletykákat az Indiában várható kriptotilalomról.

Nirmala Sitharaman pénzügyminiszter később kijelentette, hogy a szabályozók nem akarnak „minden lehetőséget elvenni”, és hogy „bizonyos kereteken belül” hajlandók megengedni az emberek számára a digitális eszközök használatát.

Olvastad már? A Baillie Gifford 100 millió dollárt fektet a Blockchain.com-ba

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!