A Coinbase egy korábbi Google Pay-vezetőt bízott meg indiai ágának vezetésével

-

A közelgő kriptotilalommal kapcsolatos hírek ellenére, a Coinbase Indiában kezdett terjeszkedni.

A Coinbase kriptovaluta-tőzsde, amely a hónap elején került a Nasdaq-ra, továbbra is aktívan terjeszkedik Indiában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Coinbase Pankaj Guptát, a Google Pay indiai és csendes-óceáni régiójának korábbi vezetőjét vette fel indiai telephelyének mérnökséget vezető alelnökeként.
A keddi bejelentést követően Gupta elmondta, hogy ő lesz a felelős a vállalat indiai technológiai központjának vezetéséért és felépítéséért. Megjegyezte azt is, hogy a Coinbase számos álláshirdetést tett közzé Indiában.
A Coinbase a múlt hónapban hivatalosan is bejelentette üzleti terjeszkedését Indiában, illetve, hogy irodát nyit Hajdarábádban, ahol mérnöki, szoftverfejlesztési és ügyfélszolgálati feladatokra keres munkatársakat.

„A tervek szerint, a következő 1-2 év során több száz alkalmazottat fogunk felvenni mérnöki, termékmenedzsmenti, UX-tervezési, kutatási és programmenedzsment területekre, hogy egy teljes műszaki központ létesüljön Indiában”jelentette ki Gupta egy bejegyzésében.

„Az nagyravágyó indiai növekedési tervek támogatása érdekében utánajárunk a startupbefektetési és -felvásárlási lehetőségeknek is” – tette hozzá.
A kriptovaluták országos jogi státuszát illetően a Coinbase indiai terjeszkedése egy meglehetősen merész lépés volt.

2021 eleje óta több névtelen forrás is megerősítette a pletykákat az Indiában várható kriptotilalomról.
Nirmala Sitharaman pénzügyminiszter később kijelentette, hogy a szabályozók nem akarnak „minden lehetőséget elvenni”, és hogy „bizonyos kereteken belül” hajlandók megengedni az emberek számára a digitális eszközök használatát.

Olvastad már? A Baillie Gifford 100 millió dollárt fektet a Blockchain.com-ba

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!