A Coinbase birtokolja az összes létező Bitcoin 5%-át

-

Habár a Coinbase 25 milliárd dollárnyi BTC-t birtokol, a tőzsde csak mintegy 200 millió dollárnyi bitcoint birtokol a tárcáiban.

Az Arkham blokklánc-intelligencia platform nemrég azonosította, hogy a Coinbase kriptotőzsde közel 1 millió Bitcoint tart a tárcáiban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek a coinok a BTC jelenlegi piaci árfolyamán több mint 25 milliárd dollárt érnek.

Az Arkham szerint a tőzsde állománya az összes létező Bitcoin közel 5%-át teszi ki.

Arkham szerint a Coinbase összesen 947.755 BTC-t tart a birtokában. Jelenleg a Bitcoin forgalomban lévő készlete 19.493.537 körül van a CoinGecko weboldal szerint.

Az Arkham továbbá azt is megjegyezte, hogy 36 millió, a tőzsde által használt Bitcoin befizetési és holding-címet jelölt meg és azonosított.

Az Arkham szerint a Coinbase legnagyobb hideg pénztárcájában körülbelül 10.000 BTC található.

A tőzsde pénzügyi jelentései alapján a hírszerző cég úgy véli, hogy a Coinbase további Bitcoinokat tart, amelyeket még nem jelöltek meg és nem tudtak azonosítani.

Míg a Coinbase több mint 25 milliárd dollárnyi BTC-t tart a tárcáiban, a tőzsde csak körülbelül 10.000 darabot birtokol az összes Bitcoinból, ami a legfrissebb adatok szerint nagyjából 200 millió dollárt ér.

Eközben a közösség tagjai eltérő reakciókat fogalmaztak meg a hírre a központi tőzsde birtokában lévő Bitcoin mennyiségéről.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Egyesek szerint ez egy jel arra, hogy kivonják BTC-jüket a tőzsdékről, és arra figyelmeztették a tulajdonosokat, hogy ne várják meg, amíg a tőzsdék elkezdik leállítani a kivonásokat.

Mások szerint, miután jogos aggodalmak merülnek fel a hideg tárcákkal kapcsolatban, nincs jó módja annak, hogy a vagyonukat tárolják.

Ami a vállalatok Bitcoin-tulajdonlását illeti, még mindig a MicroStrategy üzleti intelligencia cég birtokolja a legtöbb BTC-t.

Az augusztus 1-jén közzétett eredményeiben a cég társalapítója, Michael Saylor kijelentette, hogy a cég 152.800 BTC-t birtokol, ami a cikk írásakor több mint 4 milliárd dollár értékű.


Olvastad már? Figyelem: Az OpenSea API kulcsok kiszivárogtak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Svédországban újabb bitcoin-bányát nyit a Hive

A Hive Digital Technologies, a kriptopénzbányászat területén működő vállalat, Svédországban bővíti globális jelenlétét. A cég nemrégiben bejelentette, hogy területi szerződést kötött a svédországi Bodenben található egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!