A Coinbase még a bitcoinnál is gyakrabban omlik össze – nem bírja el az 500 dollárnál nagyobb mozgásokat.

Egy szavazás alapján továbbra is a Coinbase a legnépszerűbb belépési pont az új kriptobefektetők számára.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az olyan alkalmazások, mint a CashApp is egyre népszerűbbek a hagyományos befektetők körében.

Nem véletlen – a Coinbase szinte a kriptopénzek szinonimájává vált a 2017-es buborék során, és azóta is ez a legnépszerűbb platform.

Az emberek azonban kezdenek frusztráltak lenni, mivel az oldal általában leáll, ha nagyot változik a bitcoin értéke, ez a tény pedig veszélybe sodorhatja a Coinbase vezető pozícióját.

A legújabb kutatások alapján a Coinbase nem bírja el a terhelést, ha a bitcoin árfolyama 500 dollárnál nagyobb kilengést mutat. Mivel a bitcoin értéke nagyon ingadozó, így a Coinbase kezd veszíteni népszerűségéből.

Az adatok alapján a Coinbase 11 alkalommal vált működésképtelenné az elmúlt év során mindig, amikor nagyot változott a vezető kriptopénz értéke.

A befektetés csak egy módja, hogy pénzt keressünk a bitcoinnal. A kereskedők is próbálnak profitálni ezekből a nagy ármozgásokból azzal, hogy alacsony szinten bevásárolnak és magasabb szinten eladnak.

Ez nem csak dollár, de bitcoin tekintetében is növeli vagyonukat. Mindez azonban lehetetlenné válik, ha nem férnek hozzá az adott kereskedelmi platformhoz.

Ha a kereskedők nem tudnak pénzt keresni a Coinbase oldalán, akkor más oldalakat fognak felkeresni.

Emellett azzal, hogy a Coinbase nem tudja kiszolgálni a vásárlókat a jelentősebb zuhanások során, tovább hátráltatja a kriptopénzek terjedését.

Azok a befektetők, akik alacsonyabb áron szeretnének beszállni, pórul járhatnak, ha az árfolyam visszaáll, mire a Coinbase ismét elérhetővé válik.

Az USD Coin jutalmát is csökkentette a kriptotőzsde

Mindezek mellet a Coinbase más hírekkel is kihúzta a gyufát. A tőzsde nemrég számolt be arról, hogy csökkenti az USD Coin után járó jutalmat – 1,25%-ról csupán 0,15%-ra.

Az USD Coin egy stabilkoin, melynek értékét 1:1 arányban a valódi dollár adja. Jelenleg a tether a vezető kriptopénz, de az olyan programok, mint az USD Coin 1,25%-os jutalma, sokat segítettek, hogy elterjedjen ez az új stabilkoin.

Azonban most, hogy a kamat nagyjából egy szintre került a hagyományos bankokkal, nincs értelme USD Coint tartogatni.

Ha mindezt hozzáadjuk a folytonos leállásokhoz, akkor nem túl fényes a cég jövője.

Olvastad már? Az Európai Központi Bank sem akar a Fed mögött kullogni

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂