A Coinbase általában leáll, ha 500 dollárnál nagyobbat mozdul a bitcoin

-

A Coinbase még a bitcoinnál is gyakrabban omlik össze – nem bírja el az 500 dollárnál nagyobb mozgásokat.
Egy szavazás alapján továbbra is a Coinbase a legnépszerűbb belépési pont az új kriptobefektetők számára.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az olyan alkalmazások, mint a CashApp is egyre népszerűbbek a hagyományos befektetők körében.
Nem véletlen – a Coinbase szinte a kriptopénzek szinonimájává vált a 2017-es buborék során, és azóta is ez a legnépszerűbb platform.
Az emberek azonban kezdenek frusztráltak lenni, mivel az oldal általában leáll, ha nagyot változik a bitcoin értéke, ez a tény pedig veszélybe sodorhatja a Coinbase vezető pozícióját.
A legújabb kutatások alapján a Coinbase nem bírja el a terhelést, ha a bitcoin árfolyama 500 dollárnál nagyobb kilengést mutat. Mivel a bitcoin értéke nagyon ingadozó, így a Coinbase kezd veszíteni népszerűségéből.

Az adatok alapján a Coinbase 11 alkalommal vált működésképtelenné az elmúlt év során mindig, amikor nagyot változott a vezető kriptopénz értéke.
A befektetés csak egy módja, hogy pénzt keressünk a bitcoinnal. A kereskedők is próbálnak profitálni ezekből a nagy ármozgásokból azzal, hogy alacsony szinten bevásárolnak és magasabb szinten eladnak.
Ez nem csak dollár, de bitcoin tekintetében is növeli vagyonukat. Mindez azonban lehetetlenné válik, ha nem férnek hozzá az adott kereskedelmi platformhoz.
Ha a kereskedők nem tudnak pénzt keresni a Coinbase oldalán, akkor más oldalakat fognak felkeresni.
Emellett azzal, hogy a Coinbase nem tudja kiszolgálni a vásárlókat a jelentősebb zuhanások során, tovább hátráltatja a kriptopénzek terjedését.
Azok a befektetők, akik alacsonyabb áron szeretnének beszállni, pórul járhatnak, ha az árfolyam visszaáll, mire a Coinbase ismét elérhetővé válik.

Az USD Coin jutalmát is csökkentette a kriptotőzsde

Mindezek mellet a Coinbase más hírekkel is kihúzta a gyufát. A tőzsde nemrég számolt be arról, hogy csökkenti az USD Coin után járó jutalmat – 1,25%-ról csupán 0,15%-ra.
Az USD Coin egy stabilkoin, melynek értékét 1:1 arányban a valódi dollár adja. Jelenleg a tether a vezető kriptopénz, de az olyan programok, mint az USD Coin 1,25%-os jutalma, sokat segítettek, hogy elterjedjen ez az új stabilkoin.
Azonban most, hogy a kamat nagyjából egy szintre került a hagyományos bankokkal, nincs értelme USD Coint tartogatni.
Ha mindezt hozzáadjuk a folytonos leállásokhoz, akkor nem túl fényes a cég jövője.

Olvastad már? Az Európai Központi Bank sem akar a Fed mögött kullogni

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!