A ChatGPT-nek abszurd magas elvárásai vannak a Filecoinnal szemben 2023-ban

-

A Filecoin (FIL) gyenge hétnek volt szemtanúja, mivel az elmúlt hét napban a 3,4 dolláros árfolyamról 3,227 dollárra esett vissza.

Úgy döntöttünk, hogy a mesterséges intelligencia útját járjuk végig, mivel ki akartuk deríteni, hogy mit tartogat a jövő a Filecoin számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A ChatGPT időnként elég hasznos lehet, de ez sem a legpontosabb. A Filecoin-ChatGPT kalandunknak tehát a megfelelő kérdéseket kellett tartalmaznia.

Melyek a Filecoin speciális felhasználási esetei?

Ez a Filecoin ChatGPT rákérdezés több választ is eredményezett, amelyek részletesen kifejtették a műveletek körét.

A decentralizált tárolás volt az első és legsúlyosabb korszaka, mert ez aláhúzza a hálózat fő megoldásaként egy olyan rendszer, amely decentralizált és megváltoztathatatlan adattárolási megoldást tud nyújtani.

Íme egy pillantás a többi felhasználási esetre

Forrás: ChatGPT

Ezenkívül a Filecoin ideális megoldást kínál a tartalomszolgáltató hálózatokhoz, valamint a fájlredundancia és a biztonsági mentés számára.

Röviden, a válaszok, amelyeket a Filecoinnál a ChatGPT érdeklődésére kaptunk, ésszerűek és jogosak voltak.

Miután megállapítottuk, hogy a ChatGPT megfelelően kezelte a kérdést, belevágtunk a következő lépésbe – kiderítettük, hogy mit tud megjósolni a Filecoin jövőjéről.

Az AI platformmal és a jövőbeli előrejelzésekkel kapcsolatos korábbi tapasztalatok gyakran sikertelenek voltak. De mi lenne, ha egy másik szemszögből tudnánk használni?

Mit mond a ChatGPT a Filecoinról?

A fenti kérdésre kapott válasz meglehetősen értelmes volt. A ChatGPT azzal kezdte, hogy a hálózat a megfelelő feltételek mellett sikereket érhet el.

Ez különösen fontos, figyelembe véve a decentralizált tárolási szegmens ígéretes jellegét.

filecoin

Forrás: ChatGPT

A Filecoin még mindig az elfogadás korai szakaszában van, csakúgy, mint a legtöbb más top blokklánchálózat esetében.

Ez azt jelenti, hogy a tömeges elfogadást és a kritikus tömeget még el kell érni. A hálózat azonban eddig is jelentős előrelépést ért el.

Forrás: ChatGPT

Az AI bot arra számít, hogy a FIL árfolyama az év végére eléri a 200 dollárt, ami minden jel szerint nevetségesen magas szám.

A Filecoin piaci kapitalizációja a megjelenési időpontban alulteljesítést jelzett, a lenyűgöző növekedés ellenére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Piaci kapitalizációja 1,47 milliárd dollár volt, ami töredéke a 2023-ban korábban elért 3,58 milliárd dolláros piaci kapitalizációs csúcsnak.

Egy érme piaci kapitalizációját nagyban befolyásolja az általános kriptopiaci helyzet és hangulat. De mi a helyzet az árfolyamával?

A FIL láncon belüli mérőszámait nézzük

A ChatGPT Filecoin árfolyam-előrejelzési lekérdezése 200 dolláros árfolyam-előrejelzést eredményezett. Megjegyezte azonban, hogy több tényező is befolyásolja az árakat.

A jó hír az, hogy a hálózat egyike azon keveseknek, amelyek a decentralizált tárolási piaci résen belül működnek. Ez ígéretes a FIL jövője szempontjából.

filecoin
Forrás: tradingview.com

Ami az árakat illeti, a FIL a cikk megjelenésének időpontjában 3,21 dolláron kereskedett.

Míg a Relative Strength Index (RSI) a semleges 50-es szint felett, addig a Money Flow Index (MFI) jóval alatta nyugodott.

A FIL grafikonon szereplő mérőszámai rövid távon medvés ármozgásra utalnak. Eközben a ChatGPT várakozásai szerint a Filecoin az év végére elérheti a 200 dolláros szintet.

Olvastad már? 5 kriptovaluta, ami 2024-ben berobbanhat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!