A ChatGPT kedvencei a bikapiacon: A legjobb kriptók, amelyekre figyelni kell

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelentős emelkedésben van, amit a Federal Reserve 2024-re vonatkozó óvatos megközelítése táplál, ami lehetséges kamatcsökkentésre utal.

Ez a váltás 8,18%-kal növelte a piacot, több mint 300 milliárd dollárral növelve a 2,5 trillió dolláros piaci értéket.

A Bitcoin, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) megugrott, de a befektetők továbbra is óvatosak a közelmúltbeli mélypontokról való kilábalás közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi helyzet könnyebb megértése érdekében megkértük a ChatGPT-t, hogy adjon előrejelzéseket az altcoin-piac jövőjével kapcsolatban.

A bemutatott adatok alapján az AI nagyon érdekes és megalapozott perspektívát adott az általa a jövő növekedési szupersztárjainak tartott altcoinok jövőbeli piaci növekedésével kapcsolatban.

ScapesMania: A játék és a kripto összefonódott

Lépj be egy olyan világba, ahol a játék és a kripto találkozik a ScapesMania nevű úttörő ökoszisztémában.

Az alkalmi játékosok számára nincs szükség előzetes kriptotudásra ahhoz, hogy izgalmas játékélményeket élvezhessenek.

Birtokosként a DAO irányításon keresztül alakíthatod a projekt útját, és profitálhatsz a teljesítményéből.

A siker felszabadítása a kezdetektől fogva

A ScapesMania egy lenyűgöző előértékesítéssel, amely 6,125 millió dollárt hozott és több mint 60 000 követőt vonzott, berobbant a piacra. A PancakeSwap-on való debütálása egy izgalmas utazás kezdetét jelentette.

Az olyan likviditáspárok, mint a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT a DEXTools Hot Pairs listájának élére repítették, és 24 óra alatt 2,25 millió dollárnyi kereskedési volument hoztak össze.

A birtokosok száma 18,41K-nál stabilizálódott, megszilárdítva a ScapesMania felemelkedését.

Miért ScapesMania?

Fedezd fel, mi teszi ellenállhatatlanná a ScapesMania-t:

  • A $MANIA token lehetővé teszi a döntéshozatalt a fejlődő DAO-ban, és játékbeli fizetőeszközként szolgál, sokoldalú hasznosságot biztosítva a tulajdonosoknak.
  • Átgondoltan megtervezett tokenomika biztosítja a fenntartható ökoszisztémát strukturált megszolgálási ütemtervekkel.
  • A tőzsdére lépés utáni erőteljes promóciós stratégia, amelyet a 6 millió dolláros előértékesítési siker, a növekvő tulajdonosi bázis és a közösségi elkötelezettség támogat, további növekedést biztosít.
  • A BlockSafu által engedélyezett intelligens szerződések biztonságot és nyugalmat nyújtanak a tulajdonosoknak.

A jövő kibontakozik

Ahogy a casual gaming az iparág középpontjába kerül, a ScapesMania az élen jár, készen áll az új lehetőségek megragadására.

A 2027-re prognosztizált 19,12 milliárd dolláros piaci értékkel a növekedési potenciál óriási.

Stratégiai partnerségek és egy elkötelezett csapat hajtja a termékfejlesztést, hogy kihasználja ezt a robbanásszerű növekedést.

A bizalom és a lendület kiépítése

Az iparág vezetőinek jóváhagyásai táplálják a ScapesMania lendületét, széleskörű figyelmet és támogatást szerezve a kripto közösségben.

A bálnák máris érdeklődést mutattak, a befizetések meghaladják a 20.000 dollárt.

A csapat háláját fejezi ki a hűséges támogatóknak a projekt sikerében játszott kulcsfontosságú szerepükért.

A projekt egyre nagyobb teret nyer a főbb kriptoplatformokon, amit elismert influencerek támogatása is alátámaszt.

Csatlakozzon az akcióhoz

Légy részese a ScapesMania forradalomnak, miközben a casual játékipar a terjeszkedés új korszakába lép.

Rugalmas tokenárral és erős támogatással a ScapesMania meghívja Önt egy izgalmas utazásra.

Biztosítsd a helyed ebben az úttörő vállalkozásban – szerezz $MANIA tokeneket a PancakeSwapon most, és csatlakozz a több mint 18 000 tulajdonoshoz, akik a játék jövőjét alakítják.

>>> Légy részese a mozgalomnak – Vásárolj $MANIA-t még ma! <<<

Cosmos (ATOM): Az interchain Enabler

ChatGPT

A Cosmos (ATOM) 9,49 dollárig emelkedett, ami emelkedő tendenciát mutat. A vegyes hangulat továbbra is fennáll a csökkentett kereskedési volumen és kínálat mellett.

A 2024-re vonatkozó előrejelzések 15,35 és 26,61 dollár közötti összeget jósolnak, 2025-ben és 2030-ban pedig 36,12 és 132,83 dollárt várnak.

A Cosmos (ATOM) innovációs megközelítése az interoperabilitás terén vonzza az érdeklődést, de a hosszú távú siker érdekében biztonsági és versenyjogi kihívásokkal néz szembe.

Cardano (ADA): A fenntartható blokklánc úttörője

ChatGPT

A Cardano (ADA) a szabályozási nyomás közepette ellenállónak bizonyult, a teljes értékben zárolt és stabilcoin aktivitás növekedésével.

A SEC vizsgálata ellenére a Cardano (ADA) árfolyama helyreállt, amit a bika hangulat és a megnövekedett dApp-használat táplált.

A 2024-re szóló előrejelzések 1,47 dollárra, 2025-re pedig 1,79 dollárra várják az emelkedést, ami az ADA fundamentumaiba és a DeFi szerepébe vetett növekvő bizalmat tükrözi.

A ChatGPT kiemeli a Cardano (ADA) biztató jövőjét, hivatkozva a tudományos blokklánc megközelítésre, a skálázhatóságra való összpontosításra és a dApp ökoszisztéma bővülésére.

Blur (BLUR): Az NFT piactér stratégiai tokenje feloldja a blokkokat

ChatGPT

A ChatGPT megállapítja a Blur (BLUR) erős jelenlétét az NFT piacon, amit a stratégiai token-feloldásoknak és a professzionális alkotókra való összpontosításnak tulajdonít.

A Blur (BLUR) tokenek közel 50 millió darabjának közelmúltbeli felszabadítása 0,67 dollárra tornázta fel az árfolyamát, ami a Blur (BLUR) stratégiájába és az NFT-k potenciális dominanciájába vetett bizalmat tükrözi.

A folyamatban lévő token-feloldások kezelése kulcsfontosságú az árstabilitás szempontjából.

Polygon (MATIC): Az Ethereum potenciáljának skálázása

ChatGPT

A ChatGPT a Polygon (MATIC) mint Ethereum (ETH) oldalláncot emeli ki, enyhítve a magas díjakat és a lassú tranzakciókat.

A blokkláncok közötti átjárhatósága vonzza a hatékony megoldásokat kereső fejlesztőket.

Az előrejelzések szerint a Polygon (MATIC) 2024-re 1,31 dollár, 2025-re 1,91 dollár, 2030-ra pedig potenciálisan 10,95 dollár lesz.

A siker a lendület fenntartásától, a projektek vonzásától és a hálózat biztonságának biztosításától függ a tartós növekedés érdekében.

Következtetés

Nem kellene vakon bízni a ChatGPT előrejelzéseiben, de el kell ismerni, hogy lehet benne valami.

Az AI minden kétséget kizáróan a ScapesMania-t, az egyik legnagyobb kripto szakértői kedvencet választotta ki, és érdekes előrejelzést készített ennek a potenciális piacvezetőnek a jövőjéről.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!