A Chainlink, venni vagy nem venni?

-

A Santiment adatszolgáltató új jelentése szerint a Chainlink vezető oracle hálózathoz hozzájáruló aktív fejlesztők száma néhány napja történelmi csúcsra emelkedett, mivel a hálózat natív tokenje, a LINK jó felhalmozási lehetőséget kínált.

A LINK árfolyamának napi grafikonon történő értékelése és a Bollinger-sávok indikátorának vizsgálata azt mutatta, hogy az alt árfolyama a cikk írásakor a mutató alsó szalagjának közelében kereskedett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Amikor egy eszköz árfolyama megközelíti vagy érinti a Bollinger Bands indikátor alsó sávját, az arra utal, hogy az eszköz rövid távon túladott vagy alulértékelt lehet.

chainlink

Ezt gyakran potenciális vételi lehetőségként értelmezik, mivel nagyobb a valószínűsége annak, hogy az árfolyam visszapattan vagy támaszra talál, és megfordítja a csökkenő tendenciát.

A LINK Chaikin Money Flow (CMF) indexe a cikk írása idején szintén azt jelentette, hogy az árfolyam visszapattanása folyamatban lehet.

Míg a LINK árfolyama az elmúlt 10 napban csökkent, a CMF az ellenkező irányba mutatott, és a cikk íráskor 0,10 pozitív értéken állt.

Ezek az ellentétes mozgások bikás divergenciát hoztak létre, amely gyakran megelőzi az árkorrekciót.

Az ár és a CMF közötti eltérés egy lehetséges trendfordulót vagy egy felfelé irányuló mozgás előtti átmeneti konszolidációt jelez.

LINK – Venni vagy nem venni?

Bár a LINK ármozgása jó vételi lehetőséget sugallt, a token láncon belüli értékelése a hosszan tartó értékcsökkenés lehetőségét tárta fel.

A Coinglass adatai szerint a LINK nyílt érdeklődése április 19. óta tartósan csökkent. A cikk írásakor ez 126,60 millió dollár volt.

Amikor egy eszköz Open Interest értéke csökken, az gyakran az adott eszköz piaci részvételének csökkenésére utal.

A nyílt érdeklődés folyamatos csökkenése a befektetői lelkesedés tartós csökkenését mutatja. A befektetők nem nyitnak új pozíciókat, és csökkentik meglévő pozícióikat.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez ismert arról, hogy egy eszköz árfolyamát új mélypontra taszítja.

A LINK hálózati aktivitása is jelentősen csökkent március vége óta. A Santiment adatai szerint a napi aktív címek és a token kereskedéséhez naponta létrehozott új címek száma azóta csökkent.

A LINK esetében további csökkenés állhat a küszöbön, amennyiben a piaci feltételek változatlanok maradnak.

Olvastad már? Az EU Tanácsa egyhangúlag jóváhagyta a MiCA-rendeletet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!