A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

-

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte.

Az ebből a zónából való elmozdulással a bikák az altcoinok volatilitása ellenére egy tartós felfelé ívelő trend felé néznek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A közelmúlt piaci tevékenységei megragadták a különböző kripto érdekelteket, ami spekulációkat és merész jóslatokat eredményezett.

Az egyik neves elemző, a World of Charts megosztotta, hogy a LINK is,

„végre felhevül, még mindig a zuhanó ékben konszolidálódik. A kitörés után minél inkább konszolidálódik, annál magasabbra fog menni, még mindig a 22- 25 dollár felé való elmozdulást várva”.

chainlink
Forrás: X

Ez a bátor előrejelzés szerint a jelenlegi zónából való kitörés után tartósan bullish trend alakul ki.

Szintén a széles körben elismert Chainlink elemző @Linktoad General HBARI osztotta meg az X-en, hogy,

„110 nap után a LINk USDlongs chart végre kapitulál… Ha összehasonlítjuk az ETH-val , az ETH folytatta a régi ATH 271% -os túllépését 57 napig. Ha ugyanezt a mérőszámot alkalmaznánk a LINK árát ábrázoljuk, akkor egy 47- 49 dolláros árat kapnánk.”

Az elemző a múltbeli adatokat használja a jövő előrejelzésére, azt állítva, hogy a LINK el fogja érni az új ATH-t. Amennyiben a jelenlegi feltételek fennmaradnak

Mit mondanak nekünk a LINK fundamentális adatai?

A LINK a cikkírás idején 14,10 dolláron kereskedett, ami 24 óra alatt 7,7%-os emelkedést jelent.

Ugyanezen időszak alatt a kereskedési volumene 102,25%-kal 444 millió dollárra nőtt. A Coinmarketcap szerint a LINK piaci kapitalizációja 24 óra alatt 8,5 milliárd dollárra emelkedett.

Az általános piaci hangulat azonban továbbra is csökkenő.

Az optimista előrejelzések ellenére az elemzés azt mutatja, hogy a LINK árfolyammozgása az elmúlt 24 órában kevés bullish jelzést mutatott.

A CMF-et tekintve a LINK negatív CMF-fel rendelkezik, ami medvés piaci hangulatot jelez. Az írás időpontjában a LINK CMF értéke -0,13.

A negatív CMF fokozott eladási nyomást jelez, ami azt jelenti, hogy a pénz kiáramlik az eszközállományból.

A Santiment adatok elemzése is csökkenő open interest-t mutat tőzsdénként a 16-i 63 ezer dollárról 24-én 53 ezer dollárra.

Forrás: Santiment

A csökkenő open interest azt jelenti, hogy a befektetők hírek nyitása nélkül zárják pozícióikat.

A befektetők félnek a piaci volatilitástól és a határozatlanság arra késztetheti őket, hogy elkerüljék az új pozíciókat.

A Coinglass elemzése is azt mutatja, hogy az OI-vel súlyozott finanszírozási ráta nagy volatilitást tapasztalt.

Forrás: Coinglass

A megjelenés időpontjában a LINK 0,0094%-os OI-t jelentett, miután 22-én -0,0007-et, 23-án pedig -0,0044-et jelentett, ami azt mutatja, hogy a tartósan csökkenő tendenciát követően a piac potenciálisan visszafordulhat a bika felé.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Vajon a ChainLink meg tudja tartani a legújabb emelkedését?

Ezek az ármozgások a 12,9 dollár körüli ellenállási szintről felfelé irányuló mozgást mutatnak.

Ugyanígy a grafikonok erős mozgást mutatnak a 13,661 dollár körüli medvés trendvonal felett.

Ezekből a zónákból való kitörés pozícionálja a LINK-et, hogy kihívja a 14,205 dollár körüli következő ellenállási szintet, és egy bikásabb forgatókönyv esetén elérje a 15,50 dollárt.

Ha azonban a LINK nem éri el a 14,205 dolláros célt, akkor korrekciót fog tapasztalni, és 12,939 dollár körüli szintre esik vissza.

Olvastad már? A Toncoin és a Notcoin rallyja véget ér? Az MTAUR emelekedés következik?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!