4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

-


Vendégjegyzés


A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek.

Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek felkészültek arra, hogy ebben az időszakban jelentős hozamokat érjenek el.

A várakozás fokozódik, mivel az árak továbbra is alacsonyak, ami előkészíti a terepet egy lehetséges fellendüléshez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy szakember négy ígéretes kriptoprojektet emelt ki, amelyek jelentős nyereséget hozhatnak idén nyáron.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1 millió dolláros mérföldkövet: Egy a millióból egy befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé szökik.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

kripto

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Érdekes fejlemény, hogy a CYBRO egy július 15-ig aktív ajánlóprogramot is indított, amely 12%-ot kínál a közvetlen ajánlói tokenvásárlásokból, 3%-ot a másodszintű ajánlóktól és 2%-ot a harmadszintű ajánlóktól.

A jutalmakat hetente küldik USDT-ben, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Starknet (STRK) stabilan tartja magát, bikás emelkedés várható

A Starknet (STRK) jelenleg 0,60 és 0,87 dollár között kereskedik, vegyes jeleket mutatva.

A legutóbbi, több mint negyven százalékos visszaesés ellenére ebben a hónapban az érme az elmúlt hat hónapban közel kétszázhatvan százalékot ugrott.

A tíz és száz napos mozgóátlagok 0,72 dollár körül helyezkednek el, ami stabil tartásra utal.

A következő ellenállás 1,04 dollárnál van, és ha áttöri, akkor az 1,31 dolláros szintet célozhatja meg – ez körülbelül ötven százalékos potenciális emelkedést jelentene.

Az RSI ötvenhatnál kiegyensúlyozott lendületet jelez, míg a MACD enyhén pozitív, ami lehetséges bikás tendenciákra utal. A kereskedőknek ezeket a kulcsfontosságú szinteket kell figyelniük a kitörés jeleiért.

A bikás momentum kedvez a Sei (SEI) számára az árstabilitás közepette

A Sei (SEI) az erős lendület jeleit mutatja, a bikák átvették az irányítást. A 0,31 és 0,40 dollár között lebeg, és a 0,37-0,36 dollár körüli 10 és 100 napos mozgóátlagok közelében mozog.

Az RSI 61 közelében és a Stochastic 67-es értéken jelzi a vételi erőt. Az azonnali ellenállás 0,45 dollárnál és egy második ellenállás 0,54 dollárnál elérhető közelségben van.

A legutóbbi mélypontokról az 0,54 dollár felé történő ugrás körülbelül 30-40%-os nyereséget jelenthet. Az enyhe csökkenés ellenére a SEI növekedésre kész, ami potenciális bikás kitörést jelez.

A Wormhole (W) potenciális áttörésre készül, mivel a bikák a kulcsfontosságú szinteket figyelik.

A Wormhole (W) jelenleg 0,29 és 0,42 dollár közötti árfolyamokat lát. A bikák megpróbálnak újra lendületet venni, de a medvék kitartóak.

Annak ellenére, hogy az érme 1 hetes esése közel 12%-os, 1 hónapos esése pedig 39%-os volt, hat hónap alatt erőteljes fellendülést mutatott, mintegy 590%-os lélegzetelállító emelkedéssel.

A Relative Strength Index (RSI) 53,10-es értéken semleges, ami arra utal, hogy van még hely a felfelé irányuló mozgásra.

Ha a W áttöri a 0,50 dolláros ellenállást, akkor a 0,63 dolláros szintet célozhatja meg, ami több mint 50%-os potenciális emelkedést jelentene.

A jelenlegi árfolyam a 10 napos és a 100 napos mozgóátlagok közelében van, ami stabilitást és emelkedésre való készséget jelez.

Következtetés

Az STRK, SEI és W ígéretesnek tűnik, de nem biztos, hogy azonnali nyereséget hoz. A CYBRO viszont kiemelkedik.

A közelgő első megjelenés 2024 második negyedévében izgalmas lehetőséggé teszi. A CYBRO token előértékesítése okos lépés lehet a kedvező feltételeket kereső korai befektetők számára.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!