A Celestia (TIA) és a Floki Inu (FLOKI) küzd a medvés trendek ellen: Mely kriptók törik meg ezt a mintát hamarosan?!

-


Vendégbejegyzés


A Celestia (TIA) és a Floki Inu (FLOKI) a medvés trendek megtörésének jeleit mutatja.

A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piac a potenciális elmozdulásoktól hangos.

A következő elemzésben elmerülünk abban, hogy mely más kriptók követhetik ezt a mintát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez izgalmas időszak a kriptoközösség számára, mivel a trendek változni fognak. Maradj velünk, hogy megtudd, mely tokenek lehetnek a következő hullámzás.

A BlastUP token készlet elfogy, az előértékesítés egy héten belül véget ér

A BlastUP előértékesítése viharszerűen meghódítja a piacot, gyorsan több mint 7 millió dollárt gyűjtött és több mint 17.000 befektetőt ragadott magával néhány hónap alatt.

Celestia

Az előértékesítésre kiosztott $BLP tokenek közel 70%-a már elkelt, így a befektetők versenyt futnak, hogy kivegyék a részüket ebből a dinamikus launchpad platformból.

A BlastUP előértékesítés a végéhez közeledik, és május 31-ig 35%-os kedvezménnyel kínálja a $BLP tokeneket, mielőtt azok 0,1 dolláros áron bevezetésre kerülnek a DEX-en.

A kripto szakértők által rejtett gyöngyszemként elismert BlastUP token az előrejelzések szerint az év végére potenciálisan 1000%-kal fog az egekbe szökni.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. A BlastUP az előrehaladással párhuzamosan továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Celestia (TIA) árfolyamának áttekintése: Jelenlegi tendenciák és előrejelzések

A Celestia (TIA) árfolyama jelenleg 8,45 és 10,25 dollár között mozog. Az érme az elmúlt héten 16,41%-os, az elmúlt hónapban pedig 8,99%-os emelkedést produkált.

Az elmúlt hat hónapban 86,20%-kal emelkedett. Az RSI 71,16-on és a Stochastic 88,82-en áll, az árfolyam impulzív mozgásban van.

Közel van a legközelebbi ellenálláshoz 11,19 dollárnál. A következő támasz 7,59 dollárnál van.

A FLOKI árfolyamának áttekintése: Erős emelkedő tendencia figyelhető meg

A FLOKI (FLOKI) jelenleg erős impulzív mozgásban van. Az árfolyam a 0,0001945 dollár és 0,0002511 dollár közötti tartományban mozog.

Az érme jelentős növekedést mutat, egyhetes árfolyam-emelkedése 36,24%, egyhavi növekedése 69,45%, hathavi rallyja pedig 818,70%.

A legközelebbi ellenállási szint a 0,0002765 dollár, a legközelebbi támaszszint pedig a 0,0001635 dollár. A Relatív Erősség Index értéke 58,87, ami mérsékelt erősséget jelez.

A 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,0002981 dollár, a 100 napos pedig 0,000247 dollár.

A Starknet (STRK) árfolyam áttekintése: Stabil momentum a közelmúltbeli nyereséggel

A Starknet (STRK) árfolyama jelenleg 1,0897 és 1,3579 dollár között mozog. Ellenállással néz szembe az 1,458 dollárnál és a 0,922 dollárnál lévő támogatással.

A héten az STRK 2,263%-ot nyert, de a hónapban 1,544%-ot esett. Az elmúlt hat hónapban 514,518%-ot emelkedett.

Az indikátorok korrekciós fázisra utalnak, az RSI 40,064-nél és a MACD -0,013-nál van. A 10 és 100 napos mozgóátlagok közel vannak, stabil lendületet mutatva.

A NEAR Protocol árelőrejelzése és a jelenlegi piaci trendek

A NEAR Protocol (NEAR) árfolyama 7,31 és 8,35 dollár között mozog. Az érme egyhetes árfolyamcsökkenése 7,69% volt, de egyhavi árfolyam-emelkedést ért el 7,11%-kal.

Az elmúlt hat hónapban a NEAR 325,46%-kal emelkedett. A jelenlegi trend korrekciós mozgásokat mutat, amit az alacsonyabb, 43,99-es RSI és a -0,06-os MACD szint jelez.

A legközelebbi ellenállás 8,88 dollárnál, a legközelebbi támasz pedig 6,80 dollárnál található.

Következtetés

A TIA, FLOKI, STRK és NEAR rövid távon korlátozott potenciált mutat. A BlastUP azonban úgy tűnik, hogy a legnagyobb potenciállal rendelkezik.

A projekt egyedi koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt kiemelkedik.

Ez teszi erős versenyzővé a folyamatban lévő 2024-es bikafutamban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!