A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

-

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására.

A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el.

Ez az optimalizálás korszaka volt, amely a hálózat skálázhatóságát és interoperabilitását javítaná.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Minden a BASHO-ról

A BASHO a Cardano hálózat alapvető teljesítményének javítására összpontosít, hogy jobban elősegítse az alkalmazások növekedését és a nagy tranzakcióvolumenű alkalmazások elfogadását.

A Cardano ütemterve szerint a BASHO-korszak alatt a Cardano az egyik legteljesítőképesebb, legtartósabb és legjobban adaptálható blokkláncrendszerré fog fejlődni a piacon.

A Cardano a legújabb heti fejlesztési jelentésében kiemelte a különböző csapatok által a BASHO céljának elérése érdekében tett erőfeszítéseket.

A jelentés szerint a Hydra csapat folytatta a munkát a Hydra Plutus szkriptek arany tesztcsomagján, miközben a Hydra-node mainnet kompatibilitáson is dolgozott.

A mainnet béta kiadásának előkészítéseként a hydra-node félrekonfiguráltságának felismerését is hozzáadták.

És létrehoztak egy mainnet limitet 100 ADA/változásban, és az elmúlt héten gondoskodtak a kapcsolódó feladatokról.

A Mithril-csapat folytatta az összesített tárolók relációs kialakításra való áttérésének végrehajtását, és befejezte a stake pool tároló adaptálását és áttérését.

Emellett refaktorálták a multi-signert, hogy az egyszerre több üzenetet is aláírhasson.

A csapat sikeresen befejezte a tanúsítványok és pillanatfelvételek létrehozására irányuló tesztelést a Cardano mainnet-en működő hálózaton, és kijavította az SQLite-kapcsolatok holtpontjaival kapcsolatos problémákat.

Egyéb figyelemre méltó frissítések

A csapat egy másik jelentős fejlesztés volt a node v.1.35.6 kiadása, amely dinamikus P2P-hálózatot vezet be a mainnetbe.

Az IOG továbbá meghívta a közösség minden tagját egy március 30-i beszélgetésre a CIP-1694-es javaslatával kapcsolatban, amely a Cardano láncon belüli irányítási rendszerére vonatkozó javaslat.

A jelentés megemlítette a Cardano hálózat frissített statisztikáit is. A hálózat natív tokenjeinek száma elérte a 8,03 milliót, a tranzakciók száma pedig meghaladta a 63 milliót.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Egy gyors pillantás az ADA-ra

Miközben a fejlesztők tovább dolgoztak a különböző projekteken, az ADA árfolyammozgása továbbra is támogatta a befektetőket. A múlt héten több mint 2%-kal emelkedett.

A CoinMarketCap szerint a token 0,3611 dolláron kereskedett a cikk megjelenésének idején, a piaci kapitalizációja pedig meghaladta a 12,5 milliárd dollárt.

( Csatlakoztunk a CoinMarketCap közösségéhez! Mostantól a CoinMarketCap Community feedjében is találkozhatunk! Segítsétek munkánkat és kövessetek minket, hogy magyarország kriptoközösségét erősítsük ezen a platformon is! )

Az emelkedés azonban úgy tűnt, hogy véget ért, mivel az ADA árfolyama az elmúlt 24 órában minimálisan csökkent.

zeta

Olvastad már? Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!