Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

-

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt.

Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt, mivel a teljes TVL elérte az 50,01 milliárd dollárt – ez az év végi (YTD) csúcs.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A TVL olyan tényezőket vesz figyelembe, mint a forgalomban lévő kínálat, a zárolt eszközök, valamint a protokoll iránti felhasználói érdeklődés, hogy mérje a protokoll állapotát.

Tehát az Aave emelkedése arra utalt, hogy az elmúlt hét napban sok résztvevő a hitelezés és a kölcsönzés irányába nézett.

Aave

Forrás: defillama.com

Aave a héten győzedelmeskedik

A Lido Finance [LDO] néhány hétig uralta a teret, mielőtt az Aave átvette volna az irányítást.

Bár a likvid tétes protokoll megőrizte a legmagasabb TVL-lel rendelkező projekt maradását, nem teljesített elég jól ahhoz, hogy az Aave mögött a második helyre kerüljön.

A DeFi Llama szerint a Lido teljesítménye a héten kevesebb mint 1%-os emelkedést eredményezett.

Ez azonban nem veszi el a Lido pozícióját, mint az a projekt, amely a legtöbb tétet tartalmazó Ether (stETH) készen áll arra, hogy április 12.-én, amikor az Ethereum Shanghai frissítése megtörténik, feloldásra kerüljön.

Az Aave viszont nem büszkélkedhet ilyenekkel, de népszerűségének növekedése szintén az Ethereum hatásának köszönhető.

Az Ethereum 4,82 milliárd dolláros élettartamával az Aave jelentős számot könyvelhetett el a díjak és a bevételek terén.

Eközben a nem letéti likviditási protokollok nem tapasztaltak jelentős előrelépést a fejlesztések tekintetében. Március 23.-án a fejlesztési aktivitás 3,792-es éves mélypontot ért el

A mérőszám részletes megértése a funkciófrissítésekre utal, valamint a projekt fejlesztőinek nyilvános elkötelezettségére a blokklánc alatti termékek fejlesztése iránt.

Azonban némi fellendülés tapasztalható, mivel a metrika 4,31-re javult. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők aktivitási hozzájárulása jelentősen helyreállt.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az NFT volumene emelkedik, mivel…

A TVL növekedés mellett az NFT eladások az Aave hálózaton is lenyűgözőek voltak a héten.

A Santiment adatai szerint a digitális gyűjtemények forgalma március 20.-án elérte a 16,05 millió dollárt. Bár ezt követően csökkent, a napi eladások többsége meghaladta az előző heti értékeket.

Forrás: santiment.net

Az Aave tevékenységei közé tartozott továbbá az is, hogy a héten részt vett a Platypus kizsákmányolása által érintettek számára nyújtott pénzeszközök visszaszolgáltatásában.

Az exploit februárban történt, amikor egy flashloan 9 millió dollártól fosztotta meg az Avalanche (AVAX)-alapú protokollt.

Bár ez a projekt fizetőképességét fenyegette, az Aave irányításával sikerült segíteni, mivel a jogos tulajdonosok visszakapták a pénzüket.

zeta

Olvastad már? A Nasdaq kripto letétkezelési szolgáltatást indít

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!