A Cardano együttműködik a legnagyobb svájci adománygyűjtő platformmal

-

Az Acredius digitális fintech platform, amely adománygyűjtő és kölcsönzési/hitelfelvételi szolgáltatásokat nyújt, részletesen ismerteti a Cardanóval való újonnan indított együttműködését.

Az Acredius partnerséget köt a Cardano Foundationnel, integrálja az ADA tokent az üzletmenetébe

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A svájci székhelyű fintech Acredius csapata által a Twitteren megosztott közlemény szerint hosszú távú stratégiai együttműködést kötött a Cardano Foundationnel, a Cardano (ADA) blokklánc fejlődését felügyelő nonprofit szervezetek egyikével.

Mivel a partnerség hivatalosan is aktív, az Acredius minden ügyfele képes a Cardano (ADA) tokent használni a svájci kis- és középvállalkozásokba való közvetlen befektetéshez.

Ez jelentős eredmény a Cardano valós felhasználási stratégiája szempontjából.

Ráadásul a Cardano felhasználói hamarosan hozzáférést kapnak az Acredius „másodlagos piaci” moduljához, amely minden eddiginél likvidebbé teszi a birtoklásukat.

Ghassen Benhadjsalah, az Acredius társalapítója és vezérigazgatója hangsúlyozza az együttműködés fontosságát a szolgáltatása elfogadottsága és láthatósága tekintetében:

Izgatottan várjuk, hogy egyesíthetjük erőinket a Cardanóval, a blokklánc területén vezető szerepet betöltő céggel. Ez az együttműködés mindkét fél számára előnyös lesz, és megkönnyíti a piaci hitelezéshez való hozzáférést. Ügyfeleink igényei és elvárásai fejlődnek. Arra törekszünk, hogy a piaci hitelezés iparágában az innováció élvonalában legyünk.

Amint arról a  sajtó is korábban beszámolt, az AI-alapú valós világbeli projektek lehetnek a Cardano (ADA) terjeszkedésének következő fókuszterülete. Az alkotója, Charles Hoskinson megosztotta a ChatGPT orvosi felhasználásának koncepcióját.

További tokenizálási lehetőségek a KKV-k számára a Cardanón

Amellett, hogy az Acredius elkezdte elfogadni az ADA-t fizetési eszközként, és új használati lehetőségeket szabadít fel a birtokosai számára, a Cardano blokklánc dApp-ökoszisztémájához is csatlakozni fog.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Csapatának nyilatkozata szerint okosszerződéseket fog telepíteni a Cardano, a második legnagyobb proof-of-stake (PoS) blokkláncon.

A Cardanón elindított Acredius révén mind a kisbefektetők, mind a mikrovállalkozások könnyen használható tokenizációs eszközökkel lesznek kiszolgálva az adománygyűjtési eljárások előmozdítása érdekében.

Olvastad már? Növekszik a Bitcoin leterheltsége, a forgalom egy része átment a Litecoinra

Kiemelt kép: bitfa official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!