A Cardano Daedalus tárcája megkapta eddigi legnagyobb frissítését

-

A Daedalus 3.3.0-s verziója már támogatja a Cardano protokollfrissítését, amely lehetővé tesz a natív tokenek létrehozását a blokkláncon.
Emellett szavazni lehet a Project Catalyst Fund3-ről, amellyel számos felesleges lépést kiiktatnának a lánc szabályzásáról.

Az új frissítéssel újjászületett a Daedalus

Az IOHK által támogatott Daedalus tárca megkapta eddigi legnagyobb frissítését. A február 17-én bejelentett frissítéssel a Daedalus készen áll a Cardano-tokenek támogatására.


A 3.3.0-s verzió emellett számos olyan frissítést támogat, mint a konfigurálható SMASH szerverek, metaadat tranzakciók, díjak feldolgozása, adabeutalások és Ledger készülékek támogatása másodlagos PIN-kódokkal.
A Daedalus mostantól fiat valutában vagy más kriptopénzekben is kijelzi a felhasználók vagyonát. Az átváltási arányokat a CoinGecko szolgáltatja, de az IOHK szerint a szám csupán irányadó.
A felhasználók importálhatják a régi secret.key fájlt a Daedalus korábbi verziójaiból. Ez egy jelentős előrelépés az olyan felhasználók számára, akik nem ismerik privát kulcsukat, mivel a tárca jelszava is elég az importáláshoz.

A Daedalus egy lépéssel közelebb hozta a decentralizált irányítást

Azonban a legnagyobb és legjelentősebb újítás, hogy szavazni lehet a Project Catalyst Fund3-re.
Ez még kísérleti fázisban van, de lényegében lehetővé teszi a Cardano láncon történő szabályozását.
A platform lehetővé teszi az adatulajdonosok számára, hogy irányítási javaslatokra szavazzanak, a szavazatukért cserébe pedig jutalmakat kapjanak.

A Daedalus legújabb verziójával közvetlenül a tárcán belül lehet szavazni.
A Project Catalyst-szavazás emellett egy másik jelentős Daedalus-frissítést is lefuttat, a láthatóvá válnak a tranzakciós metaadatok.
A 3.3.0-s verzióval így az utalások az ada és egyéb Cardano tokenek mellett bizonyos információkat is tartalmazhat.
Ezzel további kontextust lehet adni a tranzakcióknak, amely a jövőben kiemelten fontos lehet, ha a szavazások és javaslatok egyre összetettebbek lesznek.

Olvastad már? Megregulázná a kriptót az új amerikai pénzügyminiszter

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!