A Cardano Daedalus tárcája megkapta eddigi legnagyobb frissítését

-

A Daedalus 3.3.0-s verziója már támogatja a Cardano protokollfrissítését, amely lehetővé tesz a natív tokenek létrehozását a blokkláncon.
Emellett szavazni lehet a Project Catalyst Fund3-ről, amellyel számos felesleges lépést kiiktatnának a lánc szabályzásáról.

Az új frissítéssel újjászületett a Daedalus

Az IOHK által támogatott Daedalus tárca megkapta eddigi legnagyobb frissítését. A február 17-én bejelentett frissítéssel a Daedalus készen áll a Cardano-tokenek támogatására.


A 3.3.0-s verzió emellett számos olyan frissítést támogat, mint a konfigurálható SMASH szerverek, metaadat tranzakciók, díjak feldolgozása, adabeutalások és Ledger készülékek támogatása másodlagos PIN-kódokkal.
A Daedalus mostantól fiat valutában vagy más kriptopénzekben is kijelzi a felhasználók vagyonát. Az átváltási arányokat a CoinGecko szolgáltatja, de az IOHK szerint a szám csupán irányadó.
A felhasználók importálhatják a régi secret.key fájlt a Daedalus korábbi verziójaiból. Ez egy jelentős előrelépés az olyan felhasználók számára, akik nem ismerik privát kulcsukat, mivel a tárca jelszava is elég az importáláshoz.

A Daedalus egy lépéssel közelebb hozta a decentralizált irányítást

Azonban a legnagyobb és legjelentősebb újítás, hogy szavazni lehet a Project Catalyst Fund3-re.
Ez még kísérleti fázisban van, de lényegében lehetővé teszi a Cardano láncon történő szabályozását.
A platform lehetővé teszi az adatulajdonosok számára, hogy irányítási javaslatokra szavazzanak, a szavazatukért cserébe pedig jutalmakat kapjanak.

A Daedalus legújabb verziójával közvetlenül a tárcán belül lehet szavazni.
A Project Catalyst-szavazás emellett egy másik jelentős Daedalus-frissítést is lefuttat, a láthatóvá válnak a tranzakciós metaadatok.
A 3.3.0-s verzióval így az utalások az ada és egyéb Cardano tokenek mellett bizonyos információkat is tartalmazhat.
Ezzel további kontextust lehet adni a tranzakcióknak, amely a jövőben kiemelten fontos lehet, ha a szavazások és javaslatok egyre összetettebbek lesznek.

Olvastad már? Megregulázná a kriptót az új amerikai pénzügyminiszter

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!