A Cardano (ADA) bálnák radikális mozgásban vannak

-

Úgy tűnik, hogy a Cardano bálnák radikális mozgásban vannak, mivel az aktivitásukra utaló egyik legfontosabb mérőszám – a nagyobb tranzakciók száma – kiugróan emelkedik.

Egy kriptoelemző, Ali szerint a nagy ADA tranzakciók emelkednek, ami arra utal, hogy a Cardano hálózati aktivitás felpörög, ahogy az intézményi szereplők és a bálnák lépéseket tesznek.

Ali hozzátette, hogy ez továbbra is bikás jel, ami támogatja az ADA emelkedő trendjét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mint arról beszámoltunk, Ali kijelentette, hogy a Cardano készen áll arra, hogy megerősítse a fej-váll mintát, ami potenciálisan 44%-os kiugrást indíthat el, ami az ADA-t 0,60 dollárig repítheti.

A cikk írásakor a Cardano ADA az elmúlt 24 órában 4,20%-kal emelkedett 0,458 dolláron, ezzel a napi nyereségben felülmúlta a top 10-et. Az coin az elmúlt hét napban szintén 17,80%-kal emelkedett.

cardano

Április 7-től kezdve az ADA a kilencedik egymást követő napját tölti zöldben, és a cikk írásakor 0,4625 dolláros napközbeni csúcsot ért el.

Az ADA árnövekedését támogatja a mozgóátlagok pozitív keresztezése, amire évek óta nem volt példa.

2020 óta először fordult elő, hogy a Cardano napi mozgóátlaga (MA 50) átlépte az MA 200-at, ami pozitívnak tekinthető.

A hálózati fejlesztések folytatódnak

Az ADA Whale, a Cardano közösségre fókuszáló Twitter-fiók a Twitteren több pozitív fejleményt is kiemelt a Cardano ökoszisztémában a héten látott fejlemények közül. Ezek közül néhányat az alábbiakban felsorolunk.

Az IOG pénztárcája, a Lace elindult a mainnet-en. A MELD, egy Cardano DEX, szintén bejelentette a tárca és a bridge közelgő elindítását. Ez várhatóan forgalmat hoz majd a Cardano számára.

A Cardano alapítója, az EMURGO finanszírozza az eddigi legnagyobb Cardano hackathont, amely az „EMURGO BUILD 2023″ címet viseli, és összesen 2 millió dollárnyi díjat oszt ki.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Cardano legnagyobb TVL szerinti DEX-je, a Minswap márciusban a legnagyobb forgalmú hónapot élte át.

Az ADA Whale megjegyzi, hogy bár a Cardano egészében még mindig alacsonyak a volumenek, ez a kulcsfontosságú mérőszám gyorsan növekedni látszik. #Cardano hírek

zeta

Olvastad már? Bitcoin árprognózis áprilisra: Mi a következő lépés?

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!