A Cardano 2030-ra eléri az 58 dollárt a Finder’s Poll szerint

-

A Cardano ügyét és árfolyam-potenciálját vizsgálta a Finder a legújabb panelos felmérésében. A megkérdezett elemzők véleménye szerint a cardano ára 2030-ra eléri az 58 dollárt.
A panel azt is megjósolta, hogy az okosszerződéseket lehetővé tevő, szakértők által ellenőrzött valuta az idei évet 2,72 dolláros árfolyamon fogja zárni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cardano 168%-ot növekszik 2022 végére

Fényes jövő vár a Cardanóra a Finder, egy összehasonlító weboldal és pénzalkalmazás által készített legfrissebb elemzői felmérés szerint.
Legutóbbi Cardano-központú jelentésében egy elemzői panel azt jósolta, hogy az okosszerződéseket támogató kriptopénz 2030-ra eléri az 58 dolláros árfolyamot.
A felmérés azt is megjósolta, hogy a cardano az idei évet 2,72 dolláros árfolyamon zárja majd, ami több mint 160%-os ugrást jelent.
A panel egyik legnagyobb Cardano-pártolója, a Permission vezető termékmenedzsere, Vanessa Harris úgy véli, hogy a valuta még idén elérheti a 3 dolláros szintet. Véleményét a következőkkel magyarázta:

„[A Cardano] azon kevés okosszerződés-platformok egyike, amelyek a biztonságot, a korrektséget [és] a decentralizációt helyezték a középpontba, formális módszerekkel és szakértői kutatásokkal alátámasztva”

Bár a Cardanót kritizálták a lassú fejlődéséért, amikor új funkciók beépítéséről van szó a kódbázisába, Harris úgy véli, hogy ez segíteni fogja a valutát abban, hogy a különféle országok és a nem kormányzati szervezetek is elfogadják a rugalmassága miatt.

A megkérdezett szakértők közül azonban nem mindenki volt egyformán elragadtatva. A medvék között volt a Balthazar vezérigazgatója, John Stefanidis és a befektető Veronica Mihai is. Stefanidis úgy látja, hogy a Cardano árfolyama 2022-ben csökkenni fog a „végrehajtás hiánya és a rossz technológia” miatt.
Mihai szintén úgy véli, hogy a cardano ára a következő tíz évben lejjebb fog menni.
Kijelentette:

„Hacsak nem érnek el nagy technológiai előrelépést és jelentős felhasználói bázist, ugyanarra a sorsra juthat, mint a legtöbb POS-érme.”

Cardano eddigi útja

Bár a Cardano még 2017-ben indult, a kriptopénz csak nemrég kezdte el integrálni az okosszerződéseket a kódjába.
Az Alonzo nevű, okosszerződéseket bevezető hard forkját tavaly implementálták, és azt remélték, hogy fontos defi-alkalmazásokat hoz az ökoszisztémába.
Egyesek azonban úgy vélik, hogy a valutának nem sikerült, jelentős TVL-t felhalmozni a rendelkezésre álló defi-platformok mögött.
Ez az egyik tényező, amit a panel relevánsnak lát, amikor a cardano árfolyamának az Alonzo hard fork után bekövetkezett zuhanásáról van szó. A paneltagok 33%-a nyilatkozott úgy, hogy ez egy fontos tényező az eddigi árfolyam-akciókat illetően.

Mások ezt az általános piaci volatilitásnak és annak is tulajdonították, hogy még mindig a frissítés utáni szakasz elején járunk.

Olvastad már? A Cardano alapítvány kétszer több pénz fizet a hacereknek

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Toplist Coin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!