A NASCAR sem fog kimaradni az NFT-buliból

-

Pénteken a National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) bejelentette, hogy a cég digitális gyűjtőeszközöket indított az idei Daytona 500-ra.
A NASCAR limitált kiadású Daytona 500 NFT-sorozata a Wax blokklánccsapattal kötött partnerség része.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A NASCAR bemutatja a 2022-es Daytona 500-as NFT-kollekciót

A NASCAR Daytona 500-as, NFT-token gyűjtemények kibocsátását tervezi, és az eseményre szóló jegy tulajdonosai pénztárcánként egy NFT-t kaphatnak.
Az autóversenyeket lebonyolító vállalat 25.000 Daytona 500-as jegytulajdonosnak küldött e-mailt az eseményről a bevezetés előtt.
A Bitcoin.com Newsnak küldött közlemény szerint a jegytulajdonosoknak 24 órájuk volt arra, hogy regisztráljanak egy Wax blokklánc-tárcára, hogy részt vehessenek a versenyen.

„A Daytona 500 NFT-nyertes automatikusan részt vesz a sorsoláson, amelyen öt dedikált NASCAR-versenyzői sisak egyikét lehet megnyerni” – mondták a Bitcoin.com Newsnak.

A cég február 16-án jelentette be a hivatalos digitális gyűjtemények elindítását. A NASCAR kifejtette, hogy azért választotta a Waxot, mert „biztosítani akarta, hogy minél több ember vehessen részt ezen a történelmi eseményen”.

Továbbá a NASCAR szerint a Wax blokklánchálózat „a ClimateCare által tanúsítottan szén-dioxid-semleges, és 220.000-szer kevesebb energiát használ, mint a versenytársai”.
A NASCAR-ral való partnerségét megelőzően a Wax együttműködött a Toppsszal, a Hasbróval, a Mattel és a Funkóval. A Daytona 500 közvetítése tavaly mintegy 4,83 millió nézőt hozott a Foxnak, ami kevesebb, mint a 2020-as 7,33 millió néző.
„Soha nem látott izgalommal készülünk a 2022-es Daytona 500-ra, és szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak a sport iránti folyamatos elkötelezettségüket azzal, hogy a jegytulajdonosokat egy ingyenes digitális gyűjteménnyel ajándékozzuk meg a Nagy Amerikai Futam emlékére” – mondta Tim Clark, a NASCAR digitális vezetője a Bitcoin.com Newsnak küldött nyilatkozatában.
A NASCAR vezetője hozzátette:

„A rajongók új és egyedi módon akarnak kapcsolatba lépni a márkákkal, és ez egy újabb lépés ebben a folyamatban.”

A NASCAR Daytona 500 NFT a Super Bowl emlékezetes NFT-it követi

Az, hogy a NASCAR Daytona 500 jegyek tulajdonosai NFT-ket kapnak, ahhoz hasonló lépés, hogy a Super Bowl jegyek tulajdonosainak az NFL és a Ticketmaster is NFT-ket ad.
Az NFL virtuális emlékjegyeket adott a rajongóknak, hogy a résztvevők örökre megemlékezhessenek a Super Bowl LVI-ről.
A NASCAR közleménye, amelyet a nascar.com írója, Scott Bernberg tett közzé, így szól:

„A Super Bowlnak semmi köze a versenyzés világközpontjához”. Sőt, William Quigley, a Wax vezérigazgatója megjegyezte, hogy szerinte „a Wax blokklánc az egyetlen lánc, amely elég gyors ahhoz, hogy lépést tartson a NASCAR-ral”.


A Wax blokklánc és a NASCAR közötti partnerség, az autóversenyző cég és a Candy Digital közös NFT-je után köttetett.
Múlt héten a Candy bejelentette, hogy a Race Team Alliance-szal együttműködve 23 NASCAR Cup Series járművet indít „Candy Racing Digi Casts” néven.

Olvastad már? Új csúcson a bányászati nehézség

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!