A BONK és az Arbitrum aláveti magát a medvés vonzásnak, a befektetők gyorsan az Algotech (ALGT) felé fordulnak a magas hozamokért

-


Vendégbejegyzés


A közelmúlt medvés trendjei a Bonk (BONK) és az Arbitrum (ARB) értékét is megviselte, jelentős csökkenést okozva az értékükben.

Mivel ezek a népszerű tokenek engednek a lefelé irányuló nyomásnak, a befektetők gyorsan áttérnek az ígéretesebb lehetőségekhez, mint például az Algotech (ALGT), amely gyorsan vált a jelentős hozamokat biztosító befektetők választása.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez utóbbi lehet az TE belépőjegye, hogy nagyot kaszáljon a következő kripto bikafutásban? Maradj itt, hogy megtudd.

bonk

A BONK érme 34%-kal emelkedik a Bithumb listázása után: Az elemzők 167%-os további növekedést jósolnak

A Bithumb, Dél-Korea második legnagyobb kriptopénz tőzsdéje 2024 május harmadik hetében egy áttörő lépést jelentett be, a Bonk és a Zeta Chain (ZETA) tokenek bevezetését a koreai Won piacra.

Ennek következtében a BONK június első hetére 0,00002387 dollárról 0,000032 dollárra változott, ami 34,06%-os ugrást jelentett egy hónap alatt.

A jövőbe tekintve az elemzők optimisták a BONK-val kapcsolatban, mivel előrejelzésük szerint az ára 2024 negyedik negyedévére eléri a 0,00008554 dollárt, ami 167,31%-os emelkedést jelent a BONK 0,000032 dolláros értékéhez képest.

Miközben ez a pálya jónak tűnik, a befektetők mindig olyan altcoinokat bányásznak, amelyek példamutató teljesítményt mutatnak. Az ARB túlszárnyalhatja a BONK-t?

Az Arbitrum 7,84%-kal emelkedik a Radiant Capital weETH javaslatát követően

A Radiant Capital, egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely a likviditás egyesítésének szentelte magát több blokkláncon keresztül, ahogy 2024 májusának első hete lejárt, előterjesztette az RFP-34 javaslatot.

A javaslat a weETH felvételét javasolja a Radiant Capital ethereum- és arbitrum-alapú alkalmazásaiba, lehetővé téve annak fedezeti eszközként és a hitelfelvételi piacokon belüli használatát.

Erre reagálva az Arbitrum június elejére 7,84%-os emelkedésnek volt tanúja, mivel az ARB 1,02 dollárról 1,10 dollárra emelkedett. Azonban az időablakon belül az Arbitrum ingadozott, néha még az 1 dolláros szint alatt is kereskedett.

A szakértők előrejelzése szerint az Arbitrum 2024 harmadik negyedévére 2,97 dollárra fog emelkedni, ami 170%-os kilengést gyújt az 1,10 dollárról.

Természetesen az Arbitrum bika, de az ingadozását nem lehet figyelmen kívül hagyni, és ezért a befektetők az Algotech-re irányítják a tekintetüket, amely folyamatos bikavágyat mutat.

Az Algotech 275%-os megtérülést ígér, megduplázza a korai befektetéseket az előértékesítési hullám közepette.

Miközben a kriptopiac rendkívül volatilis, az ALGT befektetők nyugodtan pihenhetnek, tudván, hogy nem fognak kriptokrachot szenvedni, mivel pénzeszközeik és kereskedéseik biztonságban lesznek az Algotech-en.

Sőt, az Algotech éles piacelemző eszközei helytálló meglátások, amelyek növelik a nyereségességet. Mondj búcsút a kézi kereskedés fejfájásának.

Az Algotech olyan sebességgel és kockázatkezelési eszközökkel fegyverezi fel a kiskereskedőket, amelyek általában a Wall Street nagymenőinek vannak fenntartva.

Az előértékesítési aréna kiemelkedő szereplőjeként az ALGT a többi előértékesített érmét és ingadozó tokenet maga mögött hagyja, káprázatos 275%-os megtérülést ígérve a korai befektetőknek.

Ez nem csak duma – azok, akik az 1. szakaszban 0,04 dolláron vásároltak, máris megduplázták a befektetésüket, és az ár most 0,08 dolláron áll.

Az előértékesítés gyors ütemben halad, így az újonnan érkezők akár 87,5%-os nyereségre is számíthatnak, miközben az ALGT a 0,15 dolláros jegyzési ár felé halad.

Az új DeFi csillag ALGT 2400%-os megtérülést érhet el, felülmúlva az iparági vezetőket.

Az Algotech (ALGT) az új gyerek a DeFi piacon, aki készen áll arra, hogy még az iparág krémjét is túlszárnyalja.

A decentralizált kriptokereskedési platform több ezer nyereséges kriptopárhoz kínál hozzáférést a befektetőknek, mindezt a blokklánc megváltoztathatatlanságának sziklaszilárd megbízhatóságával és a gépi tanulási protokollok élvonalbeli képességével támogatva.

Az Algotech emellett egy izgalmas nyereményjátékot is hirdetett, ahol a jogosult befektetők Apple készülékeket és jegyeket nyerhettek a Dubai Blockchain Conference-hez, ami még vonzóbbá teszi az ALGT-t.

Ilyen kedvezményekkel az ALGT még a 0,15 dolláros várható tőzsdei értékét is túllépheti, és elérheti az 1 dolláros határt, 2400%-os megtérülést mutatva az 1. fázisban tapasztalt árához képest.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!