A Blur jól áll az Opensea ellen, még akkor is…

-

A Blur (BLUR) bevezetése óta hatalmas népszerűségre tett szert az NFT piacon, sőt, néhány fronton még a piacvezető Opensea-t is megelőzte.

Míg a piactér teljesítménye viszonylag jó maradt, a natív tokenjének nem igazán volt miről beszámolnia.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Blur megelőzte az Opensea-t

Mindkét NFT piactér mérőszámainak ellenőrzése során kiderült, hogy a Blur több fronton is sikerült megelőznie az Opensea-t.

Nevezetesen, a Blur heti volumenének ugrásszerű növekedésének volt tanúja, mivel 2023 februárjában hatalmas különbséggel megelőzte az Opensea-t.

Az Opensea napi volumene azonban továbbra is magasabb maradt az elmúlt hónapban.

Forrás: Dune

Hasonló tendencia figyelhető meg a grafikonon is, amely mindkét piactér heti átlagos tranzakciós árait emeli ki, ahol a Blur felülmúlta az Opensea-t.

A dolgok azonban megváltoztak az elmúlt hónapban, mivel az Opensea grafikonja szorosan a Blur mellett mozgott.

Forrás: Dune

A Blur növekedési potenciálja nagy

Bár a piactér teljesítménye figyelemre méltó volt, a statisztikái az elmúlt hónapokban csökkenést regisztráltak a natív token árával együtt.

A Delphi Digital NFT-kutatója azonban megemlített néhány potenciális új üzletágat, amelyet a Blur feltérképezhet, és amely mind a piactér, mind a token számára előnyös lehet.

A tweet szerint a Blur megvizsgálhatná az egyes NFT-származékokat.

A tokenpiacokhoz hasonlóan az nft-kereskedőknek is rugalmasságot és fedezeti ügyleteket kínálhatnának az nft-kereskedők. Egy másik lehetséges irány az NFT Trading Bot volt.

A Blur botja a felhasználókat a piactéri aggregátorhoz irányíthatná, csökkentve a belépési korlátokat és ösztönözve a gyakoribb kereskedést, növelve az általános kereskedési volument.

A tweet azt is megemlítette, hogy a Blur piacvezető szerepe miatt vonzó kiindulópontként pozícionálja az NFT-projektek számára.

A piactér azzal különböztetheti meg magát a versenytársaktól, hogy alkotói díjakból vagy coinokból származó bevételt generálhat.

A Blur natív tokenje vérzik

Nemcsak a piactér mutatói regisztráltak visszaesést, hanem a BLUR teljesítménye az árfronton is aggasztó volt.

A token körülbelül 96%-kal esett az eddigi legmagasabb értékéhez (ATH) képest.

Az elmúlt hónapban a token több mint 31%-kal csökkent, és a cikkírás idején 0,2041 dolláron kereskedtek vele, 178 millió dolláros piaci kapitalizációval. A token aktuális mutatóit megnézve medvés képet mutatott.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Például a kereskedési volumene csökkent, ami azt jelenti, hogy a befektetők nem hajlandóak kereskedni a tokennel.

A token tőzsdei beáramlása megugrott, ami azt jelezte, hogy eladási nyomás alatt áll.

Ráadásul a BLUR jövő év februárjában több mint 2 millió tokent is felszabadít, ami további árfolyamcsökkenéshez vezethet.

Érdekes módon a top 100 pénztárca nem kereskedett a tokennel az elmúlt hónapban, ami a bálnák BLUR-ba vetett bizalmát tükrözi.

Blur
Forrás: Santiment

Olvastad már? Lehetséges további kamatemelések az infláció féken tartásáért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!