A Blockchain.com leállítja a vagyonkezelési részlegét

-

A Blockchain.com kriptopénzügyi szolgáltató vállalat felfüggesztette nemrég indított vagyonkezelő részlegének működését, az elhúzódó kriptotélre hivatkozva.

A BCAM (Blockchain.com Asset Management) 2022 áprilisában jött létre, hogy intézményi befektetőket vonzzon és értéknövelt szolgáltatásokat nyújtson.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Azonban a kriptoipar hamarosan viharos időszakba lépett, mivel az eszközárak a Celsius Network kriptohitelező és más kiemelkedő cégek csődjét követően zuhantak, a Blockchain.com úgy döntött, hogy felfüggeszti a BCAM működését.

A szóvivő nyilatkozta:

A Blockchain.com Asset Management 2022 áprilisában indult el, nem sokkal azelőtt, hogy a makrogazdasági feltételek gyorsan romlottak. Azonban a kriptotél közeledtével az egyéves küszöbhöz, úgy döntöttünk, hogy szüneteltetjük ennek az intézményi terméknek a működtetését”.

Januárban a Kajmán-szigeteki székhelyű vállalat azt is bejelentette, hogy a kriptopénz-ökoszisztémán belüli nehézségekre hivatkozva 28%-kal csökkenti a létszámát 2022-ben.

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!