A BlastUP készen áll arra, hogy a kripto következő nagy dobása legyen – Itt van miért

-

A BlastUP, a Blast első launchpad platformja hatalmas lépéseket halad előre, olyan gyorsan, mint az előértékesítése, amely néhány hét múlva véget ér.

Azok, akik abban reménykednek, hogy osztozhatnak ennek az úttörő launchpadnak a sikerében, felugranak a szekérre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP a mottójához – „Gyorsabban nőj, többet keress” – igazodva bebizonyította, hogy ígérete túlmutat a puszta retorikán.

Ezen a platformon sok minden történt, és ez a cikk feltárja a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket a korai befektetőknek és a rajongóknak tudniuk kell.

A befektetők a $BLP megvásárlására igyekeznek, mielőtt az árfolyam az egekbe szökik.

A BlastUP tokenek előértékesítése hatalmas léptekkel halad, és már hat szakasz van mögöttük. Már csak négy szakasz van hátra, és a rejtett kriptokincseket keresőknek még mindig van esélyük arra, hogy vonzó áron vásároljanak $BLP tokeneket.

A BlastUP tokenek folyamatban lévő előértékesítése átütő sikert aratott, a projekt néhány hét alatt több mint 4,5 millió dollárt gyűjtött össze.

E számok sokat mondanak a BlastUP korai alkalmazóinak bizalmáról és hűségéről, akik felismerték a projektben rejlő hatalmas potenciált.

Akik a portfóliójukat olcsó, hatalmas potenciállal rendelkező tokenekkel szeretnék diverzifikálni, sietnek megvásárolni a BlastUP tokent, mielőtt az ára az egekbe szökik.

blastup

Első projekt indul győztes útjára a BlastUP-al

A BlastUP nemrég jelentette be az első tokenértékesítést a platformján. Április elején indult a CYBRO projekt előértékesítése.

Ez egy figyelemre méltó esemény, mivel maga a BlastUP is az előértékesítési fázisban van, így a CYBRO előértékesítése gyakorlatilag egy alfa értékesítés, amely a BlastUP launchpad alfa verzióját hirdeti.

A CYBRO az úttörő kereseti lehetőségeivel fogja lehengerelni a kriptoközösséget.

A CYBRO egy olyan piactér, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen hozzáférjenek a legjobb ajánlatokhoz a kölcsönzéshez, a stakinghez és a farmoláshoz.

A Blast úton van afelé, hogy a legmagasabb Total Value Locked (TVL) értékkel rendelkező blokklánc legyen, a CYBRO növekedési potenciálja, mint minden ezen a blokkláncon indított projekté, óriási.

A BlastUP kulcsszerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel inkubátorként működik, amely elősegíti a CYBRO-hoz hasonló projektek sikerét.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez <<

A BlastUP közössége virágzik, új mérföldkövekhez vezetve a projektet

A BlastUP a nagy testvére, a Blast csillagászati felemelkedését tükrözve, amely már több mint 150 000 fős felhasználói bázissal büszkélkedhet, és a TLV tekintetében a 10 legnagyobb projekt között van, egymás után éri el a mérföldköveket.

Sikere mögött álló mozgatórugó a virágzó közösség, amely eddig több mint 10.000 aktív $BLP-tulajdonost számlál.

A BlastUP igazán törődik a széles közönség bevonásával, amit számos verseny és kampány bizonyít, amelyeket az összes aktív résztvevő jutalmazására rendez.

A versenyeket rendszerint a hivatalos Telegram-csatornán és az X-fiókon hirdetik meg.

Ilyen kezdeményezésekkel a BlastUP nemcsak a közösségközpontú megközelítését bizonyítja, hanem növeli a felhasználói bázist és felgyorsítja a széles körű elterjedését.

Az innovációra összpontosító tervek

A BlastUP célja, hogy egyszerűsítse a blokklánc-startupok útját, biztosítva, hogy a kezdetektől fogva zökkenőmentesen induljanak.

Ez az induló platform még csak most kezd elterjedni, de már most is hatalmas eszközkészletet kínál, amelyet a könnyed tőkebevonás megkönnyítésére terveztek.

Ide tartozik a részletes dokumentáció, a kifinomult tokenomikai modellek, valamint a projekt-átvilágítási funkció, amelynek célja, hogy csak a legmegbízhatóbb projekteket válassza ki, és megvédje az egész ökoszisztéma integritását.

A jövőre nézve a BlastUP elkötelezett amellett, hogy az AI és a Web3 technológiákat kihasználva tovább alakítsa a startupok indítását a Blast hálózaton.

A 2026-ra szóló stratégiai ütemterve merész terveket mutat be, többek között egy AI-alapú Initial DEX Offering (IDO) szűrőt, speciális eszközöket az AI-képes startup csapatok számára, valamint az interaktív közösségi piacteret.

E tervek aláhúzzák a BlastUP elkötelezettségét az ökoszisztéma fejlesztése és a blokklánc-innováció élvonalába való pozicionálása iránt.

Összegzés

A BlastUP felfedezésének végén egyértelmű, hogy ez a platform valóban arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen.

Az ambiciózus előértékesítéssel, az olyan úttörő projektek elindításával, mint a CYBRO, és a gyorsan növekvő felhasználói bázissal a BlastUP egyre több befektető figyelmét kelti fel.

A közösségközpontú megközelítés különbözteti meg a BlastUP-ot a túlzsúfolt piacon. A befektetők és a kripto rajongók közösséget és lehetőségeket keresnek a növekedéshez.

A BlastUP startupok számára készült átfogó eszközkészlete, az innovációra való összpontosítása, valamint az AI és a Web3 technológiák kihasználására irányuló stratégiai tervei olyan jövő felé mutatnak, ahol a blokklánc-innováció határán vezető szerepet tölthet be.

A BlastUP honlapja itt érhető el

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!