A BlackRock Bitcoin ETF rekordja 192 millió dollár összegű beáramlást regisztrált

-

A legfrissebb adatok szerint a BlackRock iShares Bitcoin Trust (IBIT) ETF-je lenyűgöző, 192 millió dollár értékű beáramlást könyvelhetett el.

A Bitwise Bitcoin ETF-je a távoli második helyen áll 11,1 millió dollár értékű beáramlással. A harmadik helyen a Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) áll 4,6 millió dollár értékű beáramlással.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin ETF-ek összességében meglehetősen tisztességes, 91,3 millió dollár értékű beáramlást könyvelhettek el csütörtökön.

BlackRock
Forrás: X

A legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz jelenleg valamivel a 71.000 dolláros szint felett cserél gazdát.

A Grayscale (ismét) hatalmas kiáramlásokat könyvelhet el

Azok után, hogy szerdán felcsillantotta a bikák reményét, hogy katasztrofális kiáramlásai végre véget érnek, a Grayscale ismét masszív kiáramlásokat tapasztal.

A Grayscale csütörtökön nagyjából 125 millió dollár értékű bitcoint véreztetett el. Összehasonlításképp, előző nap 17,5 millió dollár értékű kiáramlást regisztrált.

Ennek ellenére a legfrissebb adat sokkal kisebb ahhoz a 303 millió dollárhoz képest, amit a Grayscale GBTC hétfőn veszített.

A kriptopénz közösség természetesen lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre véget érjen a Grayscale kiáramlási sorozata.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Amint azt a Grayscale vezérigazgatója, Mike Sonnenshein megjósolta, cége kiemelt alapja az „egyensúlyi állapot” elérésének küszöbén járt.

A Grayscale főnöke az eladások nagy részét a csődeljárásnak tulajdonította.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin ETF-ek talán nem a Bitcoin árfolyamának mozgása mögött álló hajtóerő, sokan a Grayscale kiáramlását okolták a medvés hangulat táplálásáért.

Emellett az algoritmikus kereskedési protokollok hajlamosak reagálni a napi ETF-áramlásokra, és ez hajlamos befolyásolni a Bitcoin árfolyamának alakulását.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Érdekes táncot lejt a Bitcoin, de már csak pár nap van a felezésig

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!