A BlastUP debütáló IDO-jai figyelemre méltóan haladnak előre, az előértékesítés megközelíti a 7 millió dollárt

-


Vendégbejegyzés


A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát.

Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap a kripto rajongók körében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az eddigi összegyűjtött pénzösszeg megközelíti a 7 milliót, és a BlastUP máris büszkélkedhet egy nagy és szenvedélyes támogatói közösséggel.

A BlastUP előértékesítése a korai győzelmek hatására 7 millió dollár felé emelkedik

A jelenleg előértékesítési fázisban lévő BlastUP már bebizonyította gyakorlati értékét két IDO sikeres elindításával.

Az első, a CYBRO, 140.000 dollárt gyűjtött össze a zártkörű értékesítési forduló során.

Ezt követően a Petobots alig néhány nap alatt lezárta a BlastUP-on keresztül történő zártkörű eladását, és 75.000 dollárt gyűjtött.

A BlastUP a mottójához híven – „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” – ígéretét kézzelfogható eredményekre váltotta.

Ez a szilárd megközelítés és a kötelezettségvállalások iránti elkötelezettség a BlastUP-ot több mint 15.000 kripto rajongó központi pontjává tette. Éppen ezért befektettek ebbe a megkülönböztető launchpad platformba.

A BlastUP előértékesítési sikere továbbra is magával ragadja a figyelmet, és az eddig összegyűjtött közel 7 millió dollárral kulcsfontosságú mérföldkőhöz közeledik.

Az előértékesítés lezárásáig már csak néhány nap van hátra, de még van lehetőség a $BLP megvásárlására, mielőtt az árfolyam az egekbe szökne.

blastup

Siess, hogy csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez, mielőtt véget érne

Többféle előny a $BLP tokenek korai vásárlói számára

A BLP, a BlastUP natív tokenje létfontosságú szerepet játszik az ökoszisztémában, fokozva a felhasználók részvételét.

A token lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek az IDO-kban, kamatot szerezzenek a seed staking révén, és exkluzív hűségjutalmakat kapjanak.

A tulajdonosok a BlastUP-on indított projektekből származó tokeneladásokból származó allokációkból is részesülnek.

Miért érdemes BLP tokeneket vásárolni?

  • Hozzáférés az Airdropshoz
  • Akár 12%-os APR-t elérő staking jutalmak
  • Elsőbbségi hozzáférés a BlastUP-on elindított, többszintű IDO-khoz exkluzív
  • hűségjutalmakkal

A BLP tokenek korlátozott kínálata biztosítja a szűkösséget, ami a BlastUP terjeszkedésével potenciálisan növeli az értéküket. A BLP tokenek folyamatos előértékesítése kiemeli a bennük rejlő potenciált, mint intelligens befektetés.

A piaci elemzők szerint a $BLP méltányos ára akár 10 dollár is lehet. Jelenleg 10 cent alatti áron kapható – ami ígéretes kilátás akár 1000%-os megtérülésre.

Vásárolj $BLP tokeneket most a maximális hozamért

Széleskörű elismertség és sziklaszilárd biztonság a BlastUP-nál

A BlastUP gyorsan növekszik a Blast blokkláncon működő kripto startupok dinamikus launchpadjaként. Az összérték alapján a top 10-ben szerepel a zárolt értékek alapján.

A Blast virágzó ökoszisztémáján belül a BlastUP létfontosságú szerepet játszik a feltörekvő projektek növekedésének és láthatóságának előmozdításában.

Rövid idő alatt a BlastUP erős hírnevet szerzett, és nagyszámú követővel rendelkezik az X-en, a Telegramon és a Discordon.

blastup

A BlastUP-nál a biztonság és az átláthatóság alapvető fontosságú. Ez a platform rendíthetetlen elkötelezettségét tükrözi a felhasználók bizalma és nyugalma iránt.

A BlastUP elérte biztonsági protokolljainak robusztus validálását. A CertiK és az Assure Defi magas szintű auditáló cégek által végzett szigorú megfelelőségi ellenőrzéseken hatékonyan teljesített, ami fokozza általános hitelességét.

A BlastUP elkötelezettséget tanúsított a biztonságos környezet fenntartása iránt. Ezt a CertiK lenyűgöző, 100-ból 87-es biztonsági minősítése is megerősíti.

Ez a figyelemre méltó pontszám a BlastUP-ot a 12. helyre rangsorolja a bevezetés előtti biztonsági ranglistán, ami aláhúzza hatékony és robusztus biztonsági intézkedéseit.

Innovatív startup indít mesterséges intelligenciával és Web3-al

A BlastUP a legmodernebb AI és Web3 technológiák integrálásával átalakítja a hálózatán belül induló startupok indítási módját.

A 2026-os stratégiai ütemterv olyan ambiciózus kezdeményezéseket mutat be, mint az AI-alapú IDO-szűrő és a kifejezetten a startup-csapatok számára tervezett AI-eszközök.

E fejlesztések aláhúzzák a BlastUP elkötelezettségét ökoszisztémájának fejlesztése és a blokklánc-innováció vezető pozíciójának megerősítése iránt.

A BlastUP célja, hogy ezekkel az eszközökkel a startupokat a legkorszerűbb erőforrásokkal lássa el, ésszerűsítve indítási folyamataikat és növelve hatékonyságukat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Következtetés

A BlastUP gyorsan átalakító szereplővé válik a kriptopénz-launchpad arénájában.

Az AI és a Web3 technológiák erejének kihasználásával, valamint a biztonság és a közösségi elkötelezettség iránti szilárd elkötelezettséggel kombinálva a BlastUP páratlan platformot biztosít a kripto startupok számára.

A $BLP tokenek folyamatban lévő előértékesítése egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy csatlakozzanak ehhez az ígéretes projekthez.

Az előértékesítés végéhez közeledve a hozzáértő befektetőknek érdemes sietniük, hogy megragadják ezt a lehetőséget, és a legjobb áron vásároljanak $BLP tokeneket, ezzel biztosítva részüket a BlastUP jövőbeli eredményeiből.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!