A ChatGPT masszív Ethereum árfolyam-ugrást jósol az ETF bevezetését követően

-

A héten elért fenomenális visszatéréssel a bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz az Ethereum árfolyamának trendjében. A bikafutás fő oka a héten a SEC által adott Ethereum ETF jóváhagyása körüli hype.

Egy hét alatt az Ethereum árfolyama 3947 dollárra ugrott, ami 53 egységgel maradt el a 4000 dolláros határtól.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ahogy az Ether ETF indulása hamarosan megtörténik, az ETH árfolyam robbanásszerű emelkedésére vonatkozó várakozások egyre nőnek.

Vessünk tehát egy pillantást az Ethereum árfolyamára, és keressük meg a közelgő ETF bevezetésének lehetséges hatását.

A további megerősítés érdekében megkértük a ChatGPT legújabb verzióját, hogy jósolja meg az Ethereum árfolyamának alakulását az ETF indulása előtt.

22%-os heti ugrás előkészíti az Ethert a 4000 dolláros kitörésre

A figyelemre méltó, 22%-os bikás visszatérés ezen a héten, az 1 hetes diagram egy masszív bikás beömlő gyertyát mutat a 4000 dollár áttörésének küszöbén.

Az Ethereum árfolyam emelkedése aláássa az áprilisi visszalépési fázist, és bikás hangot ad a következő hétre.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Továbbá a kereskedési volumen figyelemre méltó megugrása megerősíti a bikás mozgást, és egy új történelmi csúcs kialakulását sejteti.

Tekintettel arra, hogy a vevők fenntartják a bikafutást, és 4000 dollár fölötti rallyt gyújtanak, egy robbanásszerű emelkedés elérheti a 6854 dolláros jelzést vagy az 1,618 Fibonacci-szintet.

Ugyanakkor a közelgő Ethereum ETF-listák miatt lehetséges egy példátlan bikafutás az ETH árfolyamában, hasonlóan a Bitcoinhoz.

Ennélfogva megkértem a ChatGPT-t, hogy jósolja meg az ETH árát az Ethereum ETF indulása előtt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az Ethereum ETF rally előrejelzése a ChatGPT szerint

A ChatGPT legújabb verziójának megkérdezése során az ETH árfolyamának körüli trendről, az AI megosztotta előrejelzésének alapjait.

A BTC árával való összehasonlítással a Bitcoin ETF-ek bevezetése körül, valamint a jelenlegi piaci hangulat és technikai szintek alapján az AI két lehetséges trendet mutat be az Ethereum számára.

ethereum

A 4000 dollárnál lévő közvetlen ellenállás mellett az AI kiemeli a 4617 és 6854 dollárnál lévő kritikus ellenállásokat.

ethereum

Egy konzervatív megközelítésben a ChatGPT előrejelzése az Ethereumra vonatkozóan az ETF bevezetése előtt 4873 és 5248 dolláros célokat jelöl meg.

Míg az optimista becslés 60%-os potenciális emelkedést mutat az 5998 dollárig.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Zöld utat kapott az Ethereum ETF

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!