A Bitcoin végül beléphet a bikás fázisba?

-

A kriptopénz piac talán bikás szakaszba lép, mivel a Bitcoin havi MACD-je jelentős bikás jelzést mutat.

A Bitcoin havi MACD (Moving Average Convergence Divergence) átlépte a nulla vonalat, ami a Dave the Wave neves kriptopénz kereskedő friss elemzése szerint a bikás fázisba való potenciális belépést jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a mozgás felkeltette a befektetők, a rajongók és az elemzők figyelmét, mivel a világ első számú kriptopénze, a Bitcoin egy potenciális árfolyam-ralli küszöbén áll.

A MACD ármozgások megbízható indikátora?

A MACD egy trendkövető lendületmutató, amely egy eszköz árfolyamának két mozgóátlaga, jellemzően a 12 napos és a 26 napos exponenciális mozgóátlagok közötti kapcsolatot szemlélteti.

Amikor a MACD a nulla vonal felett mozog, azt általában bikás jelként értelmezik, ami arra utal, hogy az eszköz árfolyama a közeljövőben emelkedő pályára kerülhet.

A friss grafikon azt ábrázolja, hogy a Bitcoin MACD-je most e döntő küszöbérték fölé került.

Az ilyen elmozdulás történelmileg megelőzte az árfolyam-rallikat, és sok technikai elemző pozitív jelnek tekinti.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A legutóbbi Bitcoin bikás előrejelzések

A közelmúltban a Bernstein globális vagyonkezelő cég bizakodását fejezte ki a Bitcoin lehetséges árfolyamának alakulásával kapcsolatban, és 2025 közepére 150.000 dollárra való emelkedést prognosztizált.

A Bitcoin jelenlegi 34.400 dolláros kereskedési árát tekintve ez a jelenlegi helyzethez képest lenyűgöző, 336%-os emelkedést jelentene.

Az előrejelzés a Bitcoin árfolyama és az ár-költség aránya közötti történelmi kapcsolaton alapul.

A múltbeli adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin ára ritkán esik a marginális költsége alá, ami arra utal, hogy ez a mutató a kriptovaluta értékének támogató „padlójául” szolgálhat.

Más optimista előrejelzések szerint a Matrixport kriptopiaci szolgáltató azt állította, hogy a Bitcoin 42.000 és 56.000 dollár közötti tartományba emelkedhet, ha a BlackRock ETF-je zöld utat kap.

Ez az előrejelzés a 24 milliárd dollárt megközelítő potenciális tőkebeáramlástól függ.

Továbbá a Standard Chartered banki óriáscég a korábbi 100.000 dolláros előrejelzéséről 120.000 dollárra javította a Bitcoinra vonatkozó 2024 végi előrejelzését, ami a kriptopiac ellenálló képességébe és potenciáljába vetett bizalom növekedését mutatja.


Olvastad már? Ezek a legjobb kriptók, amiket megvehetsz novemberben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!