A bitcoin további növekedésre számíthat, hamarosan áttörjük a 10 000 dollárt?

-

A tegnapi nap során többször is a gyengeség jeleit mutatta a bitcoin, azonban ma már a 9000 dolláros régió közepén állt be értéke.

Ez a visszaállás rendkívül pozitív jel, ugyanis azt sugallja, hogy a vásárlóknak elég erejük van ahhoz, hogy megvédjék a bitcoint az árfolyam csökkenésétől, amely többször is megesett az elmúlt hónapok során.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Jelenleg 9000 és 10 000 dollár között mozog az árfolyam. Ha a vásárlók tartani tudják ezt a lendületet, akkor hamarosan elég erejük lehet ahhoz, hogy áttörjék ezt a csatornát.
A vezető kriptopénzbe érkező tőke alapján elmondható, hogy az elkövetkezendő napok során jelentős emelkedés várható.

A bitcoin negatív finanszírozása pozitív jel a vásárlók számára

A bitcoin tegnap váratlanul beesett 8900 dollár alá, amely meglepte a támogatókat.
Ez a következménye annak, hogy a múlt héten nem sikerült áttörni a 10 000 dolláros árfolyamot és így átalakult a befektetők hozzáállása.
Azonban ezt követően a bitcoin visszaállt a 9000 dolláros régió közepe felé, ahol jelenleg is tartózkodik.
A cikk írásakor 1%-ot emelkedett a bitcoin értéke az elmúlt 24 óra során, jelenleg 9500 dolláron áll. Ellenállásra a 9700 és 10 000 dolláros szinteknél számíthat.
Egy tényező, amely rövid távon segíthet a bitcoin értékét az lehet, hogy továbbra is negatívan áll a finanszírozási ráta a legújabb értékcsökkenést követően. Ez azt jelenti, hogy a shortok fizetnek a long pozíciókért, ezt a jelet általában figyelembe veszik a kereskedők.

„Byzantine General”, a népszerű elemző írt erről nemrég egy bejegyzésben, amelyben elmondta, hogy szerinte „további növekedésre számíthatnak a kriptopénzek.”

„A finanszírozási ráta általában nagyon extrém értéken áll, mielőtt az ellenkező irányba indulnánk meg. Eddig még nem láttunk ilyen mértékű túlzott tőkeáttételt, ezért úgy hiszem, van még növekedési terünk.”

A pszichológia megmutatja, miért ilyen nehéz áttörni a 10 000 dolláros ellenállási szintet

A bitcoin az elmúlt hetek és hónapok során számtalanszor próbálta áttörni a 10.000 dolláros árfolyamot. Egyes elemzők szerint akár egy „tripla top” formáció is kialakulhat 10.500 dolláron.
Philip Swift ismert adatelemző elmondta, hogy a pszichológiai jelentősége miatt bizonyul ilyen nehéz ellenállási szintnek a 10.000 dolláros árfolyam.

„Ha azon tűnődsz miért ilyen nehéz áttörni a 10.000 dolláros szintet, akkor érdemes arra gondolnod, hogy milyen kevés időt töltöttünk felette a legutóbbi bika piac sortán. Csupán 18 napot, mielőtt összeomlott az árfolyam. Így a 10.000 dollár hatalmas pszichológiai ellenállást jelent, de idővel áttörjük.”

Olvastad már? A Fed legújabb gazdaságélénkítése növekedést hozhat a bitcoin számára

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!